Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Vätterviken 5/5-2016

05.05.2016 07:34

 

Godmorgon Världen!

 

Fick sova ända till 06.45 wow, sovmorgon ju ;) haha Fast jag vet inte riktigt när jag somnade heller, vakna halv 4 på soffan, med tlf i handen, så kanske jag pratade med någon och helt enkelt somnade ifrån personen ifråga ;) 

Hehe oartig som jag är. Nejda, riktigt så illa var det inte, däremot fick jag ett mess halv 2 inatt, från han jag pratade med i tlf i nästan 3 timmar igår kväll. En man som jag blev vän med på FB för ett tag sen, Han kände igen mig från förr. På den tiden jag jobbade på systemet i Skäggetorp. 

Jag kommer inte riktigt ihåg han, kan vara för att jag var samman med han som senare blev en ängel. Men jag kommer ihåg flera personer vi pratade om. Vilket fall som helst, han bor nära och vi ska träffas, var nästan så han tog pendeln hit igår kväll haha ;) Vi får se vad som händer i helgen.....

 
 

Idag blir det att åka ut till Vätterviken, gång nr 2 i år. Bara ligga och njuta i solen, babbla med vänner som jag räknar med kommer, dom bor ju på campingen ;) 8 gr på morgonen säger mig att det kommer att bli en varm dag, kanske det blir ett dopp mitt på dagen, bara för att ;) Förr i tiden badade vi alltid första maj med hästarna, var i Lillsjön som är mycket varmare än vad Vättern är. 10 maj har jag doppat mig, endast 10 gr, det var kallt men behövligt, för det var så varmt att bara ligga då. Kanske kanske....

 

Pratade med en väninna från Norrköping igår, länge. Hon jobbar på Intima och förmedlar även upplysning till invandrarkvinnor, pratar om deras syn på sex och också hur våran syn på det. Hon ska idag gästprata i kulturmix några timmar, hoppas jag får in kanalen ute i Vätterviken, vill lyssna på henne. Ämnet är idag män, deras manlighet och sexualitet. Tror det blir ett intressant program ;)

Hon sa många kloka ord till mig igår, om Han som blivit borta, är faktiskt enig med henne i mångt och mycke, men så finns det där lilla lilla tvivlet, kanske kanske, men tänker inte så mycket på det längre, livet går ju vidare trots allt ;) Känner mig confident igen, inte sårbar som jag har varit. Går framåt, starkare än någonsin. Har mycket att se fram emot, vilket jag också gör..

 

Nu dags för mer kaffe, morgonrundan med hunden, göra lite mackor att ta med ut till badet, tänkt vara där hela dagen ;)

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage