Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Våren har kommit på riktigt. Onsdag 4/5-2016

04.05.2016 05:14

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar jag utvilad, var helt slut igår, så jag sov till och från hela kvällen och natten. Är nog att äntligen är värmen här. Var så nice att kunna gå i linne när jag var i stallet. Bara det att känna solens strålar värma, blir så glad av det.

Men måste det komma så här plötsligt? Var är årstiderna? Nu är det från snö till sommartemperaturer, men klagar inte haha. 

Käkade färsk sparris igår, åhh det är så gott. Slängde ut en fråga på FB, bara en väninna svarade att hon inte gilla sparris, hur kan man inte gilla det?? En annan vän skrev, ja det är supergott, men inget bra att ha sex efteråt haha, vem fan tänker på sex när man äter sparris? Fast det är ju så, äter man sparris så smakar inte motparten gott, vare sig i musa eller en utlösning från en man, så är det bara. Däremot är ananas något som kvinnor ska äta, där är det tvärtom haha. Kommer ihåg jag alltid hade några tallrikar på borden med ananas när jag och exet hade fester hemma, var alltid uppskattat, är ju kalasgott det med ;)

Vet det är så, men fördjupar mig inte i varför det är så ;)

 
 

Bjuder på en riktigt nice bild som vår kära vän tog i lördags, Salt&Peppar stämmer så bra på oss två. Vi är riktiga soulmates och är så glad vi hittade varandra, den där kvällen. Love you baby <3 Och bara för att jag har handskar, är jag ingen Madame som många tror. Kommer sannsyligtvis inte att använda dom mer heller. 

Dom följde med klänningen och Han ville jag skulle ha handskar. Men nu är Han borta, så också handskarna. 

Denna gång föll jag inte, jag höll mig kvar uppe. Hade detta på känn, att Han skulle bli borta, och hoppas Han nu förblir så. Sista idioten är inte född än. Som jag skrev tidigare, skulle lyssnat på mina vänner, dom hade rätt. Han är bara, som dom kallar såna som han på DS, ett nät troll, en Duminant, som bara finns bakom en skärm och inget mer. Fejkade profiler och bilder. Undrar ofta vad vederbörande får ut av sånt? Vad är liksom vitsen? Men nu är det dags att släppa och gå vidare i livet, livet som har så mycket att bjuda på hehe.

Har iaf uppdaterat min sida på DS, fick många komplimanger ang min profilbild och text där, tackar för det ;) Så nu är jag redo igen, känns bra.

 
 
 
 

Nu är det snart dags att åka till stallet. Ska idag vända upp med Mitt Hjärta, Rowena Crown, ta på lättare vagn och gasa lite, blir spännande. Och så är det föl på gång, kanske det redan kom inatt. Har det kommit, blir det en tur upp dit senare idag.

Och så har jag en dejt, ska bli nice att träffa någon som är normal haha.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage