Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Vänskap. 27/6-2016

27.06.2016 04:06

 

Godmorgon Världen!

 

Borta bra, men hemma bäst ;) Eller kanske inte, fast det var skönt att gå lägga sig i sin egen säng igårkväll. Stugsängar är ju inte dom bästa. Och med 3 rumspolare blir det lite annorlunda mot att ligga själv.

Men nån vidare sömn har det inte blivit inatt. Trodde jag skulle slocka som en padda, men så blev det inte. Och så har kattskrället hållt mig vaken ska tilläggas, dom var glada att matte kom hem igår kväll, efter att ha varit på vift sen i torsdags ;)

Men herrejävlar vilken helg vi har haft i Mellbystrand. Så underbart väder, nästan hela tiden. Många många vänner, gamla som nya. Prata förresten med han som kunde varit min drömman haha. Men han är upptagen på annat håll, om han bara visste vad han går miste om ;)

Och denna Midsommar går till historien som en av dom bästa i mitt liv. Kommer att sakna den fina gemenskapen vi har. Alla skratt, alla galna påhitt, alla galna smeknamn på div löst folk hehe ;) Gudrun, Rudolf haha.

Våra morgonstunder var bara bäst, Vi i vår stuga är morgonpigga, så kaffe, jäger var en stående inslag för oss och andra som var lika pigga som oss. Nya band har knutits, nya vänskaper har slagit rot, underbart.

Midsommarafton på stranden var oslagbar, nya bilder till min/våran grupp togs, vilken fin bild, nu var inte alla med på bild, men 31 kroppar som blickar ut över havet var en riktigt nice bild, som också blev till ny omslagsbild i gruppen.

Jag och min Kära väninna stod för den mesta av underhållningen, allsång, solosång och det blev många många skratt. Midsommarafton's långbord, där vi var 34 pers, Midsommardagen då vi var uppe vid stugorna, vilket var tur, för himmlen öppna sig just när vi skulle käka, så alla sprang in i rummet vi tagit i beslag, så även den blev lyckat. Det har säkert blivit mycket sex för några, och inget för andra, däribland oss, vi var inte där för att sexa med andra, utan helt enkelt för att umgås. Kommer att sakna alla, hmm utan möjligtvis några som man trodde annorlunda om, men visade sig vara väldigt speciella ;) Not my kind of people.

 

Igår när vi åkte hemåt, besämde vi att ta vägen förbi Ullared, kaos överallt utom inne, där sprang vi på Ola-Conny, haha han var lång och inte speciellt road, men en bild blev det iaf ;)

 
 

Nu dags att fånga dagen, stallet, handla, sova och sen Tyskland ikväll ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage