Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Uppblåsta manfolk ;)

26.04.2017 08:00

 

Godmorgon Världen!

 

Idag fick man vakna till strålande sol och klarblå himmel, dock endast 4 gr, men alltid något, och bättre än regn ;)

Har varit några crazy dagar, mycket som ska fixas till helgen. Folk som inte kan bestämma sig, och dom som tjatar. Nån sur för ditt och nån för datt. Om dom visste vilket styr det är att ordna en sån här fest. Och framförallt, när det inte är allt på samma ställe. Middagen på ett, parkering för husbilar på ett annat ställe, 2 olika B&B, och sen klubben. Negativitet från uppblåsta manfolk drar verkligen ner humöret, men snart är allt i box, hoppas jag.

Men gud som jag längtar till helgen, få träffa andra härliga Livsnjutare från när och fjärran, vänner och även nya bekanta. Snart ;)

 
 

Haha denna bok kunde lika gärna vara för en man, dom är verkligen svåra att förstå ibland. Man vet inte vad dom vill, egentligen. Hade ett härligt spontanbesök i måndagskväll, trots jag inte var till nån fördel. Vaken i 30 timmar, kört 120 mil, hade inte hunnit duscha och så var det Brynäsmatch haha ;)

Men han dök upp iaf, vilket inte alla gör. Kaffe blev det och utan dopp ;) Han får höra av sig när han åker förbi nästa gång, om jag fortfarande har lust da. Det jag menar är, pratade live med en väninna när han var här, och han tog kontakt med henne igår, då känner man sig ganska off. Var och en får självklart prata med vem man vill och jag var inte i form, tar den, no problem. Men så kanske jag försvinner, den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket, som det sägs ;)

 
 

Denna bild, säger mer än tusen ord. Det finns några som varit och är i mitt liv, som det passar in på. Nån är borta sen länge, en ängel, nån är nåt ex, som är borta, men ändå en vän, nån luras, och finns ändå kvar. Känslor är svåra att styra, det bara blir så. Men, jag har ändå ett härligt liv, med många vänner, mycket på agendan, men ibland, saknar jag någon att vakna upp med, att utvecklas med, så är det bara..

Ikväll när jag lägger mig, ska mina tankar tänka på den sexigaste mannen jag vet om, Enrique Eglesias, som jag nästa vecka får se live igen, längtar ;)

 

Nu ska jag fånga dagen, en hel del att göra..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage