Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ullared! Onsdag 2/3-16

02.03.2016 04:32

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var jag sjukt trött när kl ringde 04.15!!! Sent i säng och kattskrället satte igång att leka vid 02 tiden inatt, kunde vridit nacken av henne ;) 

 

Blev en härlig avslutning på en bra kväll igår. Satt fast i tlf i nästan 2 timmar, är väl bara vi kvinnor som klarar det, eller? ;) En väninna som bor ute på Blidö gjorde en stoooor beställning, blev lite krångligt så vi gick över till tlf ;) Så måndag eftermiddag åker jag upp till henne med en fullastad bil och blir över natten. Vet dom har ett helt underbart ställ därute, och det ska bli härligt att träffas igen..

 

Stressigt nu på morgonen, ska hämta syster yster redan 05.45, vi måste fixa stallet innan vi, hela stallstyrkan åker till Ullared ;) Var ett tag sen jag var där, och det är alltid kul att åka dit, även om jag inte handlar så mycket. Glad det finns fler som kör, för jag måste sova på vägen dit.

 
 

Ska återkomma lite till BC som sida. Varför är det så svårt att respektera det som står, det jag söker? Skriver jag en annons, så söker jag ju just det. Och skriver jag att jag inte är intresserad av killar/män som är upptagna på något sätt, så menar jag det. Förstår inte vad problemet är. Att det ska vara så svårt att acceptera och respektera det. Jag vill inte ha nåt engångsligg. Jag vill inte suga av nån bara så där. Ger inte mig ett dugg, har lite mer krav än så. En snabbis eller typ en avsugning, visst, men då i en relation. Då är det en helt annan sak. Och visst, jag kan vara utan också, har varit en längre tid. Mycket pga *mina* skitstövlar, som nu är ute av mitt liv. Blev helt enkelt för känslomässigt involverad, trodde för mycket, hoppades för mycket. Har accepterat att jag helt enkelt gick på nitar. Jag var för godtrogen. Får hoppas dom hade en rolig stund, vilket jag också hade ibland, men alltför oftast helt enkelt besviken och ledsen. Tar lite tid att komma över att män luras för skojs skull. Men har stängt det jag kunde. Och går nu vidare i mitt sökande efter Han som vill detsamma som mig, Han som vill träffas och om tycke uppstår, utvecklas med mig. Vet jag är/kommer att bli den bästa ;) 

 

Nu mera kaffe, som jag gjorde starkt idag. Gå morgonpromenad innan jag drar.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage