Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tyskland Torsdag 28/4-16

28.04.2016 05:09

 

Godmorgon Världen!

 

Oj inatt har jag sovit gott, hade lite att ta igen, då det blev sent hem från Eskilstuna i tisdagnatt och sen inte fick sova.

Reflekterade över livet när jag satt och körde Mitt Hjärta <3 i skogen igår, blev nästan en mil på oss. Många tankar och funderingar om dagen, massor av olika känslor, hopp, förtvivlan, tristhet, glädje, just nu känner jag mig helt enkelt bara oppgitt. Dert verkar som jag hade rätt, får rätt, att mina vänner också har rätt, känns inget bra. Ville ju så gärna tro och hoppas. Ska jag alltid råka ut för detta? Borde inte gjort det efter 14 månaders kontakt, men det verkar inte bättre. Kommer självklart att hoppas lite till, bara lite till. Vill ju... Tänk om jag måste stänga den dörren för gott?

 
 

Kollade på loppen från Solvalla och Jägersro igår kväll, oj oj oj vilka hästar, vilka prestationer, var ivf 1 som får inbjudan till Elitloppet om 1 månda, men den andra får det säkert också, dom landade på 09.9 en kall kväll, mycket bra (y)

Körde igår en av unghästarna i rätvarv, sist var väl typ 15 år sen, vilken känsla, kändes som jag hade något extra i tömmarna, bara travar på, rätt inställning, ska bli kul när vi byter till lättare vagn i dom jobben nästa vecka, så kul så kul ;) Vi la på täcken på de små igår, kallt om nätterna och det går åt mycket energi att hålla värmen, vilket gör att dom tappar i vikt, men herregud så knäppa dom blir, känner liksom inte igen de andra och det blir som om man släppt ihop nya hästar, haha knäppgökar ;) Blir bara några få timmar i stallet idag.

 

Fick meddelande av en väninna igår, att min klänning är inte långt borta nu, den ska komma nästa vecka, längtar tills den hänger i garderoben igen, bara för att ;)

 

Längtar till lördag, hotell med min kära väninna, och sen Mini Abzint med andra vänner på kvällen, ska bli så nice ;) Vem vet, kanske jag får känna piskan svinga över kroppen min, behöver det, få ut det negativa.

 

Ikväll tar jag med mig Min Kära Väninna och drar till Tyskland igen,  fast det är tröttsamt. Kul iaf att åka en tur dit ihop med henne, vi har ju så kul ihop ;)

 

Nu dags att fånga dagen....

ps, tar gärna emot ris och ros i gästboken ds

 

Ha en bra dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage