Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tro!

09.03.2017 07:23

 

Godmorgon Världen!

Sovit som en stock inatt, och ända till 06.15 ;) Sovmorgon vet jag inte vad det är. Kroppen är inställd att stå upp på morgonen, har ju många års träning haha ;)

Snart iväg till stallet, köra några hästar och sen hemåt och fixa lite innan min kära väninna från Arboga anländer Mjölby i em. Bäst att fixa innan, för sen lär ju hon babbla till söndag em haha ;) 

La ut ett par annonser igår på BC, dom är riktade specifikt till tjejer och par, men det är killar som svarar, undrar om dom vill vara tjejer för att joina oss haha ;) Fick kontakt med chefen för Husmusen, mycket trevlig kvinna, och jag hoppas hon kommer på tjejträffen och demonstrerar, sånt är alltid kul och roligt ;)

 

 

Att tro är en fin egenskap, har tagit mig några år att börja tro igen. Varit en del svek dom sista åren, men har förhoppningsvis lagt det bakom mig nu. Har blivit vän med mitt ex och hans nya kvinna, kändes så bra att jag kommit dit nu. Var liksom sista pusselbiten. Nu kan jag leva fullt ut, utan några hjärnspöken som ligger och gnager, stolt över mig själv ;)

 

Haha såg att Påskkärringa var nyfiken på mina annoser, hehe, den skatan kan hålla sig långt unna mig, hon är en ofyslig kvinna. Och det finns andra som jag heller inte gillar. är säkert ömsesidigt också haha. Nyfikna, falska som börjar att känna sig lite hotade. Det ska dom göra. För folk börjar dra öronen åt sig, och gästar andra ställen ;) Nu lämnar jag detta tillsvidare, kommer helt säkert bli några rader framöver ;)

 

Dags att fånga dagen, kaffe't, gå morgonrunda och sen stallet

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage