Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Trav Solvalla 26/2-16

26.02.2016 04:31

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit alldeles för lite kände jag när kl ringde, trött trött. Men det var bara att sprätta ur sängen och sätta på kaffe. Kallt var det också kändes det ut som iaf när jag stack ut näsan på balkongen. Men dom sista dagarna har ju varit så, fryst till på kvällar och nätter, och strålande sol på dagarna, hoppas det blir så idag med.

Om ett par timmar sätter jag mig bak ratten på hästbussen med starthäst där bak. Farbror's fina montéhäst, och håller tummarna att han gör ett bra lopp. Han varit smaskens om han kunde vinna igen på Solvalla, göra ett sånt där lopp han gjorde där ifjol, när han bara svepte fältet ut i spåren och vann överlägset ;) Men lite för mycket begärt idag, då han har haft paus ett tag, men men, man kan aldrig veta ;) Syster yster hänger med också och så den eminenta ryttarinnan, blir en fin tur iaf..

 

Lite stressigt när jag kommer hem bara, lasta av, köra hem syrran, hem och duscha för att sen åka till Linköping och till min kära väninna, lite party party ikväll va ;) Göra Linköping osäkert, kanske fler kvinnliga vänner hänger på ;)

 
 

Kom i en liten diskution med en man på BC igår ;) Definitionen vad en dejt är. Det stod nämligen annat som civilstatus på hans profil, vilket jag definerar med att han var upptagen. Fick till svar att han dejtade bara. För mig har ordet dejt den definitionen att man träffar någon och att det finns en *baktanke* att hamna i sängen, typ. Jag träffar nån ibland, tar en fika, det definerar inte jag som nån dejt utan som en träff. Hur tänker ni där? Träffar jag nån igen efter en fika, ja då är det en dejt för mig. Eller om jag blir t ex bjuden på restaurang (vilket sällan händer) det är dejt för mig. Men som sagt, jag dejtar inte nån idag ;) Men ska träffa någon och ta en kaffe, på Solvalla's stallbacksrestaurang. Osminkad, med stallkläder, sexigt va ;) Men den nakna sanningen är inte alltid vacker, hehe ;) Hoppas han dyker upp ;)

Men ser fram emot vidare diskution med mannen från igår ;) Var intressant... 

 

Nu dags för kaffekopp nr 3, slipper iaf att gå ut med hunden idag, bad min kära dotter om att hon skulle göra det, och fick överraskande ett ja ;)

 

Ha en fin dag

 

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage