Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Trav på Mantorp 28/2-16

28.02.2016 05:10

 

Godmorgon Världen!

 

Då hr vi vaknat, jag och min kära väninna. Trötta, slitna men taggade för en heldag i stallet.. Mycket att göra, gäster i *mitt* stall, så vi måste tömma många boxar och det måste vara klart till 9.30 då dom kommer att inspektera boxarna och plomberar tills gästen dyker upp. Blev ju så här för några år sen, dopingfall pga rester av mediciner i boxarna från ordinarie häst. Inga fasta krubbor får finnas, inga hinkar för att garantera att inget *oinbjudet* kan komma in i hästen. Säkerhet framförallt.

Stallet har 3 hästar till start idag, varav 2 ska ut i V75, spännande och jag kommer väl skrika mig hes, haha..

 

Bakade gjorde vi igår också, var inte klara förrän vid 20 tiden igår kväll, men nu finns det fikabröd för gäster, hästägare och till dom som vill ha ;)

Men oj så slitna vi var igår, efter vi käkat låg vi rätt ut i soffan både jag och min kära väninna.. Och vi har sovit gott inatt. Men båda har fått flera meddelande på KIK inatt, från killar/män vi inte har haft kontakt med på länge, varför skriva då? Knäppgökar ;) Fast det är ju även jag, som skriver med dena ena av *mina* skitstövlar, att jag aldrig lär mig, haha..

 
 

En himla bra bild på mig och min kära väninna, tagen i fredagskväll hemma hos henne. En fredag som var tuff och slitsam. Uppe vid 04 och åkte till Stockholm kl 08 med starthäst, gick sådär. Hemma 17.20, in i duschen och iväg, plingade på hos min kära väninna 18.25, snabbt jobbat va ;) Var gott kan jag lova när jag fick sätta mig ner och hälla upp den första pinnen, mmm så god den var ;) Var inte den bästa uppladdningen, men så blir det ibland. Eftervart hamnade vi på Harry's, härlig kille som spelade på pianot, bra låtar, trevliga människor runtom pianot och det var en härlig stämmning. Vi var också en tur uppe på dansgolvet, där träffa jag på en kille, som jag kände igen, han kände också igen mig, glada blev vi båda när vi sågs, men haha kommer inte ihåg var, när eller hur vi har träffats ;) Men han är iaf riktigt nice. Fick ingen chans att prata med han, hans polare skärmade oss från varandra av nån anledning, tror vi båda tyckte det var fel. Har funderat var jag träffat denna snygga kille någonstans, min kära väninna tror vi har varit i sängs, för han smilade från öra till öra när han såg mig ;) Tror inte det, hade säkert kommit ihåg denna kille, hmm. Klarade nåt jag aldrig gjort förut, mitt kort blev borta, köpte öl åt henne och vatten till mig, sen är kortet borta. Hann att ringa och skälla ut taxicentralkillen, sprang runt på Harry's och letade, men det är och förblir borta. Var bara att ringa och spärra kortet, jobbigt jobbigt men men.. 

 

Nu springer klockan iväg och nu är det dags att sluta svammla ;)

 

Ha en fin söndag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage