Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Trav 28/1-16

28.01.2016 04:57

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp, tidigt, mörkt och full storm låter det som, men det torkar upp, det gillar jag med blåsten.

Blev en lång dag igår i stallet, och det tyckte inte min kropp om, satan i gatan vad ont jag hade när jag kom hem, ville bara skrika rätt ut. Men efter lite extra morfin och andra värktabletter och ett par timmars sömn, så var den ok ändå. Fixa t o m fikabröd till stallet idag ;) Säkert nån som vill ha, haha.

Lunchtrav på Mantorp och stallet selar ut 3 hästar, en i kval, en gör årsdebut och sen syster yster's häst, andra raka för den? Håller tummarna iaf. Och så fylls stallet på med 2 nya hästar idag, en som ska köras in och en starthäst, så det blir överfullt, 28 hästar men tror en åker imorgon, ägarna vill leasa den ut, men enligt mitt tycke borde han få lov att somna in....

 
 

Har tagit en time out från BC, inte så att jag raderat den sidan, men tagit bort dom flesta bilder, dragit ner på texten. Tror inte man hittar någon där iaf. Känner också att jag håller på att få en dipp. Är inte alls på humör. Känner mig väldigt off. En del beror ju på Skitstövel 1. Än en gång, av orsak jag inte vet något om, är han tyst. Men nu blir det ingen mer chans. Hans val, hans lost. Vet inte riktigt vad han ville uppnå denna gång. Han sa han var så säker, jag var det inte, men lät mig svepas med. Inte så som sist men åt det hållet. Nr 2 helt borta, så nu är jag säker på att det var/är samma man. Så detta var det bästa för mig. Måste väl finnas nån som vill det jag vill, som är ärlig i sitt eget sökande. Att jag är den han söker och vice versa. Fast just nu vill jag ändå inte.

Räknar inte med att jag joinar dom andra på fredag heller, iaf inte om jag mår som jag gör nu. Men får se imorgon hur det blir med det. Saker och ting ändrar sig fort i livet.

Den som söker, ska finna!

 

Var inom butiken i Skänninge för att kolla om min svarta klänning hade kommit, men var för tidigt ute, den kom senare fick jag på mess, så en tur dit efter travet blir det.

 

www.gomdajuveler.se

 

Nu mera kaffe.

Ha en bra dag.

 

Take Care

Kram LaMirage