Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tråkig...

08.08.2017 09:28


 

Godmorgon Världen!

 

Längesen jag skrev här, har inte känt för det. 
Denna sommar, som inte är över ännu, går till historien för något av den sämsta på många år. Har inte fått den sol som jag så väl behöver inför den mörka årstiden. Har kommit annat i vägen. Mått dåligt länge, när jag till slut åkte till akuten, och blev inlagd. 

Det förstörde så mycket. Att jag inte kunde bara ge mig iväg, till solen som trots allt fanns både här och där i vårt avlånga vackra land. 
 


 

Men åkte iaf upp till mina kära vänner i Dalarna, ut på Ön där dom har sin stuga, efter jag blev utskriven. Hade några underbara dagar där. Slappa, klöv ved, laga mat över öppen eld, badade, åkte båt, trollade för första gången, haha vi fick ingen fisk ;) Men det var bara så härligt.
Tyvärr så blev det akuten dagen efter vi kom hem, men med ny kur antibiotika, som jag slutade med igår, känns det iaf som det går åt rätt håll, håller tummarna.


Såg på trav från USA i lördagskväll.
Hambletonian 2017

 

 

Svenska tränare hade chanser både i de stora 2 åringsloppen och också i Hambletoninan oaks och den stora finalen.
Jimmy Takter, som jag för övrigt känner, liksom hela Fam Takter, sopade rent i 2 åringsloppen både för hingstar och ston. Arian G var bara så rå, henne blir det spännande att följa framöver. 

Åka Svanstedt, så kallad Kung Åke, blev till slut korad som vinnare i det största som faktiskt går att vinna i USA. Han krona kom verkligen på sne efter det loppet. Och det har varit stora diskutionert efter helgens lopp.
Piskbruken är hemska att se på, så nu är debatten igång, så som den ska vara. 
John D Campell, som nu blivit med i styrelsen på Meadowslands, är/var en förgångare, hoppas han kan få bukt med denna vedervärdiga bruk av pisken over there!!!!

 Har inte varit i stallet sen Mitt Hjärta startade, så igår var jag där och körde henne, känns underbart fin ut, och hon startar på måndag. Hon har gjort mig besviken i de 3 loppen hon har startat i, vart är hon jag känner har så mycket i sig? Kommer väl hoppas jag ;)

Och på torsdag ska jag prova henne bakom startbilen, haha, var väl typ 25-30 år sen jag körde bakom bilen, så det ska bli kul ;)

 Något roligt har hänt i sommar. Mitt kära ex, som jag var bitter och förbannad på läääänge, har blivit sambo med sin nya kärlek, är uppriktigt glad för deras skull. Att hitta någon som passar är inte lätt. Så jag är jätteglad och har grattat dom också.

Jag själv räknar inte med att finna den personen längre. Har ingen lust längre, den är som bortblåst. Mycket beroende på dom skitstövlar jag lät komma in i mitt liv. Den första är tillbaka, hmm. 
Men vet nu att alla 3 varit han hela tiden, busted som man säger på engelska ;)

Nä nu får det vara bra för idag.. Känner mig väldigt tråkig om dagen..


Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care
Kram LaMirage