Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Torsdag 7/1-16

07.01.2016 06:53

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknade efter dottern idag, hur ofta händer det ;) Hade sovmorgon idag, ingen stalltjänst. Tänkte igårkväll att det var helt ok när graderna skönk till 20 minus i Mantorp, här var det som mest 16, men nu står det 13, yes det går mot sommartemperaturer haha ;) Men åhh, hade gjort mycket för att kunna sätta mig på ett plan, till värmen, till solen, till stranden och blicka ut över ett turkosfärgat hav. Men jag får drömma, längre än så kommer jag inte.

 

Att vara i stallet igår var kallt, 15 minus i stort sett hela dagen, men oj så vackert det egentligen är, solen skiner, det knastrar när man går, det glittrar i luften, vintern på sitt vackraste. Men eftervart så fryser man, trots kläder på som gör att man ser ut som en michelingubbe ;) Sexigt? Hehe. Kom 3 nya hästar igår, totalt har vi nu 26 vackra och fina travhästar i stallet, men fullt i våra 2 stall, så igår blev stall nr 3 tatt i bruk, tungvint men ett måste. Fast dessa 3 ska köras in, alldeles för sent men ägaren överlåter det till oss. Så på måndag är det dags att börja gå omkring med dom, blir några extra kilometer, men behöver tappa några kilo, så det är helt ok ;)

 

Igår gick min tlf varm, dels av att den ringde titt som tätt, är kryssningar både här och där, det ska bokas hit och dit. Gillar dessa kryssningar, man träffar sina kära vänner och har några härliga timmar ihop, me like. Sen var det KIK da, hmm, fick jag några svar igår, kanske, vet inte vad jag ska tro och inte tro, nåt var annorlunda igår, delvis, men så är det detta med hur han vill leva, jag kan inte leva så i dagsläget, att jag kan vara borta flera dagar på rad ja. Men det blev topspin uppe i toppen ett antal ggr, mina moods for som jojon i knoppen, i kroppen, vet inte vad jag ska tro och inte tro. Undrar varför denna man har fasnat för mig, han som kan få vem han vill med det utseendet, sitt bändande leende, så självklart kommer dessa tankar smygande, fejk eller riktig? Förberedelser var igång skrev han, för vad undrar jag? Får jag veta? Eller blir han borta som han brukar bli, för att sen dra mig tbx, lätt som en plätt, haha är så svag där ;) Men tar det som det kommer, kan inte göra så mycket mer.

 

Blev ingen dejt igår av olika anledningar, kanske var bäst så, kanske inte. Saknar verkligen *någon* Detta med att träffa någon bara för att ha sex, nää är inget för mig längre, men samtidigt måste man börja någonstans, eller hur. Frågan är, var ska jag börja? Via BC? Via DS? Ute nånstans? Eller kommer jag att sitta här, i Mjölby av alla ställen, vara själv, bli en sur gammal nucka, ve och fasa säger jag bara. Vill känna, vill leva, bli någons. Önskan är faktiskt ett halsband ;) Ett halsband som symboliserar att jag är någons. Tittade faktiskt på sånna igår, ska vara ett som inte ska tas av, utan ska sitta där, i vardagen likavel som på fest, vilka tankar man haha. Men det är lov att tänka, drömma iaf ;)

 

Nu dags att dricka upp kaffet, klä på sig och gå ut med hunden i kylan, fast just nu är han upptagen av våra 2 nya familjemedlemmar, dom har börjar röra sig lite runt i lgh, blir bra om några veckor, när dom lärt känna varandra.

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage