Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Torsdag 31/12-15

31.12.2015 05:17

Godmorgon världen!

 

Då vaknar vi upp till detta året's sista dag, 2015 är snart slut, och det är dags att summera.

Har varit ett år med blandad mix, vilket har varit vanligt de sista åren när det gäller mig, det trygga och stabila som jag hade i mitt liv, det jag hade, är för alltid borta, och tanken finns, ska det bli så här? Ska jag inte hitta någon som vill dela mitt liv? Just nu gör det inget, jag har börjat ett annat liv i år, och som jag tänker nu, skulle jag gjort för längesen ;) Jag drivs framåt, det jag söker, som jag ibland tror mig hittat, men så visar det sig, det var helt fel. Helt greit, man lär sig av sina misstag, vem som ska finnas i mitt liv, vem som är kvar, får vara kvar. Det är så livet är. Man ger, man tar, man får. Inte alltid det blir bra, men bara att fortsätta framåt. Det är så livet är. Men är rotlös, rastlös, sökande, försöker finna Han som vill detsamma som jag, är inget rollspel för, det är så jag vill leva, visst man har en roll, en undergiven *roll* men vill inte bara för nån gång då och då, utan för resten av mitt liv, hur länge det nu är. Det är så livet är.

 

Idag blir det att åka till stallet en sväng, tacka hästarna för det dom ger mig, *mina* bebisar som är ungdomar när jag ser dom nästa gång. 2 åringar och inga bebisar mer. Det är så livet är för dom ;)

 

Hade tänkt att vara själv ikväll, men så blir det inte. Kommer några vänner hit och jag förberedde 3 rätter's middag igår. Var kul att göra det, trots beslut i elfte timmen. Det är så livet är. Blir inte alltid som planerat ;)

 

Så kära läsare/följare, hoppas ni får en härlig avslutning på detta år. Ge och ta. Ta vara på det ni har. Det är så livet är.

 

Gott Nytt År!

 

Take Care

Kram LaMirage