Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Torsdag 3/12-15

03.12.2015 06:53

Godmorgon Världen!

Har definitivt inta varit min vecka. Ibland undrar jag om alla skitstövlar söker upp mig, bara för att. Blir så trött på mig själv. 

Varför ska det vara så svårt att hitta nån som matchar mig? Vill det jag vill? Den psykiska smällen jag åkte på nu, var jobbig, tar nog ett tag att hämta mig från den. Men livet går vidare. Kan inte stanna upp och gräva ner mig pga Han. Skulle kunna skriva många ord som jag vill kalla Han, men för tillfället räcker skitstövel långt.

Fick dödsdomen på min bil i Måndags, usch vad ledsen jag blev, pärlan som gått så bra, men som nu har gått i graven.. Är ju inte gjord av pengar precis. Men Änglar, visst finns dom ;)

Plingade på dörren i Tisdagskväll, och där stod Änglarna, dom hade köpt en bil till mig, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så det blev båda ;) Vet dom behöver mig, men att köpa en bil, var överväldigande och jag är så tacksam. Underbart med sådana vänner, Love.

Vaknade idag, snorig och febrig, har helt klart druckit för lite whisky ;) var längesen jag var förkyld. Men det blir att ta en ikväll, bara för att ;)

Mildväder igen, konstig höst och som nu, vinter. Skulle vilja åka iväg, till solen, ett turkosfärgat hav och till en vit sandstrand, men det finns bara i mina drömmar.. 

Ligger lite lågt just nu, måste bara hämta mig från smällen. Ta tag i den biten, för visst är det så, att DU finns nånstans, DU som vill detsamma som jag ;) DU är välkommen att höra av dig ;)

Nu dags för mera kaffe, packa det jag bakade igår och åka till stallet med det ;)

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage