Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Torsdag 11/2-16

11.02.2016 05:20

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en stock inatt, lugn sömn, var behövligt, behöver mina krafter, för vad som komma skall. Och gårdagen blev lite bättre på ett sätt, men på ett annat sätt värre.

 
Idag för 2 år sen, startade jag med att få cellgifter, glömmer aldrig den känslan när dom rann igenom min kropp, not a good feeling!
 
 

Hann nästan inte komma på stallet förrän det hände något, det blev en riktig tankeställare. En jag känner, endast runt 33 år, fick hjärtinfarkt i stallet brevid, han mår efter omständigheterna ok, men tänk om det hänt när han satt och körde häst? Kört lopp? Nu var det på stallgången tack o lov, och ambulans var snabbt på plats. Men det fick mig att tänka. Stress föranledde det som hände med han, puschat kroppen över gränsen, vilket i och för sig är nåt jag gör nästan varje dag. Och jag vet iaf att mitt hjärta är starkt, även om det blir *krossat* av känslor. Men jag blir inte yngre, så jag kanske ska ta det lugnare, men inte nu, inte idag, nu måste jag pressa kroppen till limit, så jag kan *ramla* ihop och med smärtstillande slappa av på soffan när jag kommer hem. Många gånger skulle jag kunna skrika rätt ut, så ont gör det. Men vad är värk mot nåt så allvarligt som att få en infarkt? Man får sig en tankeställare, får jag iaf...

 

Nånting hände igår med sidan till DS, kommer inte in där via datorn, enligt dottern är det en fel på sidan, men kommer in via phonen, men det är lite jobbigt att vara på sidan via den, jag vill se helheten. Få se om det funkar när jag kommer hem i eftermiddag.

 

 

Blev bestämt igår att det blir Tysklandshelg nästa helg, om det blir fre-lör eller lör-sön beror dels på vädret, måste lägga om däcken på hästbussen, inte lov att köra dubbat, dels om det ev blir starthäst nästa söndag på Eskilstuna, jag hoppas det blir fre-lör, då har jag hela söndagen att komma mig *tillbaks* ;) Tar på för gamla kärringar att göra en sån tur ;)

 

Fick bli riktigt stolt av dottern igår, hon har nu bestämt sig för att göra Högskoleprovet i April, ifall hennes egna betyg inte räcker till, så vi betalade in avgiften. Problemet är ju att hon vill studera vidare i Stockholm!!! Fast det får vi ta då. Kanske bra för oss båda att komma ifrån varandra, är ju lite jobbigt att hon alltid är hemma, men men vi får ta det som det kommer.

 

Nu har jag svamlat klart för idag, klockan springer iväg.

Den som söker, ska finna

 

Ha en bra dag

 

Take Care

Kram LaMirage