Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tjohoo Helg fredag 29/1-16

29.01.2016 04:35

 

Godmorgon Världen!

 

Så typiskt att vakna pigg kl 04, kunde väl fått sovit en halvtimme till, hmm. Men hoppar upp som vanligt, inne på min andra kopp kaffe, gott. Vinden har mojnat, skönt.

Var så ofysligt på travet igår, full storm (kändes som det) en isande vind som gick in i märgen, men solen kom fram på eftermiddagen, så lite ljus i tunneln iaf ;) Gick sisådär för hästarna igår, 2 underpreserade kraftigt, banan såg fin ut men ack så krävande för den ena, han liksom grävde sig ner, brodden vi satte i fick motsatt effekt och han kom in och var riktigt muskeltrött och skakade ordenligt i båda bakknäna, får träna på ett tag till. Men den tredje gjorde ett kanonlopp från dödens och blev 3:a, tummen upp för den insatsen. Kom en ny häst på stallet igår, den blir spännande, att följa, var en fin häst. Få se om vi kan hitta nån box, för isf kommer det en bebis till idag ;) Överfullt i stallet med andra ord.

 

Fick ett utkast från reporten på Corren igår, sa ja, fast det kändes sisådär att göra det, har ju än en gång blottat mig ordentligt.

Fast det gör jag ju även här, använder denna blogg som en dagbok, och skriver rätt ut hur jag känner, upplever. Och just idag blev jag förbannad. Skitstövel 1 har återigen öppnat sin fejksida på FB, men idag har jag anmält den sidan, kan man inte ha med sitt namn, då ska man inte ha en sida på Facebook heller. Men då vet jag att han lever iaf, eftersom han inte svarat eller kontaktat mig sen i söndags, fast jag har ju blockat han, så det har väl inte varit lätt heller ;) Men allvarligt, måste vara nån slags grej detta för han, kanske för att se om han kunde plocka mig tbx, vilket han kunde till viss del, blev ingen ny sammanstrålning iaf, glad för det idag, hade säkert blivit detsamma igen. Idiot!!

 

Var på Gömda Juveler fashion igår och hämta min svarta klänning, åhh den är snygg och passade perfekt ;) Blir en snyggare bild ikväll, men tog en i spegeln igår ;)

 

www.gomdajuveler.se

 

Tänkte ha den ikväll på klubben, med stay ups och dom lårhöga stövlarna ;) Blir snyggt. Om jag nu åker, har inte helt bestämt mig ännu. Min väninna vill så gärna att jag kommer. Och det är många vänner som joinar ikväll, så det lutar åt det hållet iaf, som det känns nu iaf.

Funderar på att tabort BC sidan, är ju ändå ingen som kan läsa det man skriver. Den är en riktigt oseriös sida, med många fejkprofiler, otrogna män som letar bakom ryggen på sina partners, gillar inte det. Min åsikt.

 

Nu har jag svamlat färdigt för idag ;)

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage