Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tjohoo Fredag ju 4/3-16

04.03.2016 04:39

 

Godmorgon Världen!

 

Igår la jag mig förbannad, vilket sällan händer, somna som en stock för det ;) Vakna innan klockan skulle ringa också, vilket idag var tur, hade glömt sätta på larmet ;)

 

Vad är det som gör att all världens skitstövlar ramlar in i mitt liv??? Har ju lämnat 3 bakom mig, så dyker nästa upp. Fick kontakt med en nice kille/man på DS häromdagen, vi gick ganska omgående över till tlf. Han bor nära, i Linköping, vilket jag tyckte var ett stort plus. Ska in dit idag och tänkte det hade varit nice att träffas. Nu kunde inte han, vilket är helt greit. Jag skrev också att nästa vecka kan inte jag, har fullt upp. Stallet måndag, och sen köra upp till Blidö, sova över, och hem tis eftermiddag. Onsdag stallet hela dagen. Torsdag begravning och fredag stallet hela dagen. Blir sliten och trött och orkar helt enkelt inte att vara social i veckorna när det blir så mycket. Detta kunde denna Herre inte acceptera, utan då fick jag mess på mess, att jag var egotrippad, dum, men framförallt korkad. Bad han sluta skriva, han fortsatte spy galla över mig, att det var minsann inte bara min tid som gällde, självklart inte skrev jag, men just nästa vecka är det fullt upp. Han bara fortsatte, du är korkad, du är dum, du är egotrippad, var helt enkelt tvunge att blocka hans nummer, idiot, säger jag bara. Gjorde detsamma på DS. Glad så här i efterhand vi inte träffades ;) 

 

Var meningen vi skulle åka till Stockholm idag, min väninna och jag. Men just nu är det högst osäkert. Är meningen vi ska sova hos min kära väninna i Solna, vad som ev hade hänt ikväll vet jag inte, men de andra planerna gick om intet och det känns sådär att åka upp bara för ikväll. Besviken, men jag är van....

 

 

Var och klippte mig riktigt kort igår ;) Var nice att få av kalufsen, mitt hår växer så det knakar, fundera om jag skulle ha långt hår igen, men nej, vill inte det. Kanske rakar av allt till sommaren ju haha... Var lite rundare än jag är idag ;) Pga all cortison man fick stoppa i sig ;)

 
 

Anmälde min blogg på bloggportalen igår, vet inte om jag gjorde riktigt val där, men har ju inte tänkt att denna bara ska vara knyttad till BC och DS. BC vet jag inte ens om jag vill vara kvar på. Om jag är nåt intressant för andra läsare, har jag ingen aning om, och det får tiden utvisa ;)

Läser ibland en annan blogg, den läggs in i gruppen jag har. Men känslan där är inte ok. Verkar som klubben håller på att utvecklas till ren parklubb, sakta men säkert. Vi singlar verkar vara något ondo. Vi kan tydligen inte definera oss som swingers, utan det är förbehållt par, lite lite krasst skrivet av mig ;) Man måste se ut och vara knullsugen, vilket kan vara lite svårt första gången man är där. Alla är ju det, men inte alltid det funkar, så är det ju bara. Att dissa killar som kanske vill se sig omkring, känna av läget första gången, kanske fundera om det är något för denne. Men får ingen mer chans, pga att vederbörande inte var tillräckligt aktiv. Hmm finns nog en hel del annat folk som skulle åka ut därifrån innan. Mina tankar omkring detta.. Känns som man inte är välkommen där längre.....

 

Konverserar med en mycket nice man från Stockholm, han vill bli Min Herre ;) Finns vissa orosmoment där, han har småbarn, många år yngre än mitt barnbarn ;) Ja han är en del yngre än mig. Men åldern är bara en siffra va? Men frågan är om jag vill in i en småbarnsperiod så här sent i livet, då han har dom varannan vecka och kommer att vara delaktiga på många sätt. Ska iaf träffa han så får vi se om vi går vidare med relation eller inte. Han tycker jag behöver bli omhändertagen, på det sättet jag vill haha. Den som söker, ska finna, eller hur?

 

Nu är mitt svammel slut för idag ;)

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

LaMirage