Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tisdag 9/2-16

09.02.2016 05:12

 

Godmorgon Världen!

 

Varit vaken en stund, trött trött, hade gärna sovit en stund till. Bara just idag ;) Blev en lång dag i stallet igår, trots vi körde nonstop med *mina* bebisar. 2 till i vagn, bara 2 kvar ;) Sen är alla 12 klarar för vidare träning för första eldprovet som är premielopp framåt sommaren, spännande och se hur dom utvecklas framöver. Mitt hjärta Rowena fick också vagnen på sig för första gången efter operationen, tror hon tyckte det var nice att komma igång igen. Om några veckor ska jag börja köra häst igen, hmm några år sen, men slagit vad, så där kan jag inte backa, sen är väl inte Rowena den bästa att börja med, men men ;)

 

Bilden nedan fick jag av min kära väninna igår, stämmer så bra på oss ;)

 

Öppnade FB igår efter ett antal dagar off, fick många välkommade tillbaka, och tackar för det. Några saknade mina morgonuppdateringar, några kommentera repotaget och tv inslaget i Corren, tyvärr går det inte att länka, försökte på olika sätt på FB igår. Man måste vara plusmedlem, synd.

 

Var inne på denna sida via mobilen igår, hmm vilket jag sällan är, och datorn ger min sida så mycket mer rättvisa, tycker inte alls det kommer fram via mobilversionen, men vad kan man begära av nåt som ryms i en handflata haha ;)

 

Är väldigt vilsen om dagen, splittrad, lost, trampar luft och just nu förbannar jag mitt humör och min spontanitet, fast det är ju den som gör att jag är jag. Men skulle faktiskt vilja vrida klockan tillbaka. Nu kan man inte det, men önska får man, eller hur? Att känslor borde vara nåt man kunde sätta på och stänga av när man vill, vill stänga ute allt just nu, krypa in i nån famn, vara liten, bli tröstad, för jag är verkligen lost just nu...

 
 

Men nu får det vara nog med min självömkan, dricka mera kaffe, på med kläder sen åka till stallet ;)

Ha en bra dag

 

Take Care

Kram LaMirage