Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tisdag 24/11-15

24.11.2015 05:08

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det är mildare ute, plusgrader, blir nöjd, kanske jag kommer in i min bil som av nån anledning var omöjlig att komma in i igår, grr, hatar när saker inte funkar.

Idag är det 1 månad kvar till julafton, hmm är inte längre något glad i julen. Förr om åren var alltid mitt hem fullt pyntat till 1 december, nu har jag och dottern blivit eniga om att bara ha det som man ska ha, fast julgranen är ett måste;) Den vill hon inte släppa på. Vi åker varannat år till Norge för att fira Jul, men i år vände vi på det, min äldsta dotter och barnbarn kommer hit, så det blir att fira Jul hos syrran i år. Juldagen åker dottern till sin pappa i Norge, som hon gör varje år, skönt med egentid på mig ;)

Somnade gott, faktiskt med ett leende ;) Ibland blir jag så förundrad över att jag råkar ut för dom största skitstövlarna, när den ena försvinner, kommer den andra tillbaka ;) Igår var en sån kväll, haha. Blev kontaktad efter några veckors tystnad, blev både förbannad och glad. Någon har funderat och tänkt. Utan att kontakta mig sen vi sa hejdå. Lämnade mig med många fråga efter helgen vi hade. Tryckte ner mig rejält kände mig avvisad, dissad och självklart förbannad. Med vilken rätt hade han att behandla mig så? Men dragningen är stark och kanske vi ses redan till torsdag, återstår att se om vi får till det.

Nu dags att gå ut och finna ut om jag kommer in i bilen.

Ha en fin dag.

Kram LaMirage