Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tisdag 1/12-15

01.12.2015 04:34

        Godmorgon Världen!

Vaknar upp till första dagen i årets sista månad, snart är 2015 ett minne blott.

Varit ett år fyllt av både glädje, skratt men också många tårar. Tid till eftertanke, tid för att kanske ta ett steg tillbaka, bara att vara mig. 

Var en trevlig man som skrev till mig på Darkside igår, kan väl inte vara så svårt för dig, att hitta någon som passar, du verkar vara rak, ärlig, snygg och seriös, tackar ödmjukt för dom komplimangerna. Visst finns det *ruttna äpplen* skrev han, jo tack jag vet, svarade jag, dom drar sig till mig, helt klart. Haha.

Sitter idag med många olika känslor efter mina dagar i Ingemansland. Hade det riktigt nice och vet att han hade det också, men vi hade tydligen olika uppfattningar, har inte hört ett ljud, inget svar och är helt klart ganska förvirrad och skitförbannad. Får lägga upplevelserna och ögonblickena i glömmeboken, förtjänar faktiskt inte att bli behandlad som trasch. Men hans förlust, jag klarar detta också, skitstövel.

En annan man skrev till mig på BC igår, skulle gärna bygga upp en KK relation med dig, men där var det stopp. Vardagslivet skulle hållas utom, och visst, kan hålla med om det, men vad händer om det blir något mer? Avbryta? Sluta träffas? Funkar inte riktigt så med mig, även om jag i utgångspunktet inte söker en livskamrat, så ska iaf den dörren vara öppen, inte stängd.

Har börjat lite smått med att planera Nyår, som vi ska fira här hos mig. Dottern åker till sin pappa i Norge juldagen och blir där till skolan börjar igen. Ska bli skönt att vara själv hemma, är lite jobbigt ibland att hon alltid är hemma, men så har vi det och det är bara att rätta sig efter det.

Nu dags för mera kaffe, en morgontur med doggen ;)

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage