Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Timoko och Bold Eagle, wow!

29.05.2017 07:29

 

Godmorgon Världen!
 

Vaknar upp till mulet väder, och det är faktiskt ok. Var 30 gr när jag kom hem igår, runt 13 tiden, räkna med åska, men inget sånt, bara lite lite regn och lika varmt igen, idag betydligt svalare väder.
 

Vilken fantastisk helg det har varit, trav i världsklass, Monstret från Frankrike, som ändå visade sig vara en vanlig häst, nää, skämt åsido, hans lopp i försöket till Elitloppet framkallade tårar och rysningar, krossade allt från dödens, 08,4 var nästan världsrekord, 07,7 står fortfarande Sebastian K för, nästa år är hans lopp ;)
Timoko förtjänade att vinna sitt Elitlopp nr 2, 10 år och var bara bäst igår, nytt löpningsrekord på 09 blankt säger en hel del om den prestationen, Grattis!

 

Lördagen var det Eskilstuna som stod på planen, var deras 9 års jubileum. Bjudna som vi var, min väninna och jag, och vi blev inte besvikna, hade en helt underbar kväll med vänner och nya bekantskaper. Lorden fick visa vad han kunde och gav njutning som få kan, utan att knulla, och utan blåmärken, det är det inte alla som kan, snyggt jobbat och tar gärna flera repriser ;)

 
 

Denna bild från terassen på PS, Paradise swing där vi kunde ladda inför kvällen, långt innan det öppnade, kändes privilegerat att få komma in tidigare, tack ;)

 
 

Ärlighet är A o O för mig, när jag får/har kontakt med någon. Att vederbörande är singel är något jag tar för givet, tills det kryper fram att så inte är fallet. Blir skogstokig på sånt. Att det ska vara så svårt att läsa profiltexten!! Läsa kan väl dom flesta, trodde jag, men ack så fel jag har i det. Skärpning!!
 

Har en dejt imorgon, få se an hur vädret blir, hoppas på varmt och soligt, så vi kan åka till nåt vatten ;) DS är mer seriöst än vad BC är, hoppas jag iaf haha ;)
 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, tvätta efter helgen's fest ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage