Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tankar och funderingar. Torsdag 31/3-16

31.03.2016 04:57

 

Godmorgon Världen!

 

Sista dagen i Mars månad, nu är det inte länge till ;) Idag fick jag sova till klockan ringde, kanske för att jag kom sent i säng, sov en stund på eftermiddag. Är trött, i kropp och själ och efter denna helg, som det känns idag, försvinner jag ett tag.

Funderar för mycket, måste få distans på saker och ting.

Hatar verkligen när någon luras, när någon ljuger, och av nån anledning, händer det titt som tätt. Hatar det!!!!

Jag är extremt känslig Jag snappar upp sinnesstämningar och humör, jag suger åt mig av både negativ som positiv energi. Jag vädrar osäkerhet och tvekan, jag har en känsla för triggerpunkter, mentala sådana. Jag retas och provocerar, ger mig inte utan strid. Naturligt undergiven? Nej det är jag inte, kommer jag att bli? Ja för den rätta kommer jag att bli det, vill det, släppa kontrollen. Men för att komma dit behövs det någon, någon som kan och vill. Någon jag verkligen kan lita på. Finns ingen sådan man i mitt liv idag. Kommer jag att hitta han? Tvivlar starkt. Kommer jag kunna vara tillräckligt lite och tillräckligt mycket för att vara värd att utstå? Vem vet, tiden får utvisa det.

När jag  kraschar hamnar jag rätt ner i det nattsvarta jävla hålet. 

Jag har alltid svårt att slappna av och falla in i självklar undergivenhet. Jag blir arg, trotsig och retsam till en början. Det kan krävas en lång stunds övertalande behandling innan jag blir snäll. Jag hugger och sparkar om jag får möjligheten. Men till slut blir jag oftast snäll. Är jag för mycket kvinna? Ja antagligen. Är kanske helt snett ute i mitt liv....

 
 

Denna text fick jag av en okänd igår, blir alltid så himla glad när jag får komplimanger. Många skriver, ja du hör väl detta varje dag, men du är vacker. Just det ordet är jag inte helt komfortabel med, ser mig själv inte som vacker, men suger tacksamt och ödmjukt in det, när det ordet kommer..

 
 

Pratade länge med en kär väninna igår, hon som jag haft en liten bumpy road med. Var gott att babbla och höra varandras röster. Och vi ses i helgen. Kommer vi att komma tillbaka till det vi hade? Jag hoppas det, jag vill det, men vi får se vad som händer med den biten, ska iallafall bli gott att ses.

Och jisses vilket gäng vi blir, längtar som en tok till att träffa alla, alla underbara vänner som stöttat mig i vått och torrt, dom man inte träffar så ofta och det ihop med min kära väninna.

 

En sak som alla mina kära väninnor har gemensamt, är att Han jag har kontakt med, är ingen jag ska satsa på. Haha kan egentligen inte vara mer enig. Men jag har svårt att släppa, vill ju, får jag chansen? Tror jag inte....

 

En bra sak hände iaf igår, min väska med mina kläder är och förblir borta, men ett tlf samtal med Folksam igår gjorde min dag, jag kan köpa dessa kläder igen, så glad för det ;)

 

Nu dags att avsluta svamlet för idag. Dricka mer kaffe, gå morgonrundan med hunden.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage