Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Tankar finns 21/6-2016

21.06.2016 04:24

 

Godmorgon Världen!

 

Tidigt detta, skulle gärna ha legat kvar ett tag till. Varmt ute är det också, men mörkt på himlen, regn på ingående kanske. Väderprognoserna är riktigt kassa om dagen. Jämför man 3 olika, så är det 3 olika prognoser. Men det ser iaf ut att det blir ok väder i Midsommar, och det är jag glad för. 

Stallet tar mycket tid och energi från mig, just nu passar det mig. Men har bestämt att dra ner på tiden där, se hur kroppen reagerar, om den blir bättre eller ligger på samma nivå. Har en del beslutsångest om dagen. Många tankar, många funderingar. Blir det så eller blir det så. Ska jag göra det eller ska jag göra det kanske. 

Men kan inte låta bli att tänka på detta med att vara själv, vill inte vara det, men samtidigt, för att ha någon speciell måste det ju finnas någon, haha, eller hur? Visst, sex går att få hur mycket som helst, men vill hellre ha någon att utvecklas med.

Öppnade sida på Badoo, men där är det detsamma som på BC, sexprat och skitstövlar, konstigt att det inte ska finnas mer seriösa. Fast det finns andra sidor, men inte fan tänker jag betala för att kunna läsa meddelanden eller titta på någon profil, ja några kronor, men inte flera hundra i månaden. Där går min gräns. BC's 1 kr dagen är helt ok. Och just BC finns ibland ett och annat guldkorn.

Men känner jag fortfarande är präglad av det som hänt. Känslan av svek, av lögner gör att jag är reserverad. Vill ha tillbaka mig, mitt galna jag. Att min dröm blev krossad tar ett tag att komma över, men hoppas den kan slå rot igen. För det är ju det jag vill, är ju så jag vill leva, men för att få uppleva den krävs så mycket, inte minst från en motpart. Tillit, förtroende, lust, längtan av att släppa kontrollen. Och jag är en stor utmaning och det skrämmer många. Men jag är jag, så är det bara. Take it or leave it.

 
 

Den planerade bränningen av Mitt Hjärta's has igår blev inte av. Hon var dopad, jag höll bremsen men hon ryckte lite i bakbenet när bedövningssprutorna skulle stickas in, så veterinären och hennes assistent gav upp. Att en häst reagerar av stora sprutspetsar är väl helt naturligt trots dom är dopade. Blev så besviken på dom, mesar i mina ögon, kunde hållt bakbenet själv. Du får ta det på kliniken fick jag till svar, lägga omkull henne och söva. Bullshit, kostar ju för fan nästan 10 000Kr att göra så. Och hästägare är oftas inte gjorda av pengar, sånt måste man ta hänsyn till.

Men fick glädjande besked i går kväll, det kommer en veterinär i eftermiddag och bränner, vi tar det i stallet. Blev så glad. Då är vi igång nästa vecka igen. Och snart kan jag igen få köra fortare, sitta bakom denna stora flotta märr. Tänk om hon hade varit min, har så stor tro på henne, för springa kan hon. Kanske hon blir den flygmaskin hon har kropp till, stor, elegant, grasiös och vacker. En femninin utgava av en av de goda hästarna jag hade i Norge, min älskade Topscore, som jag firade en hel del framgångar med, han var liksom *min* precis som denna tjej är ;) Hon gör mig glad, med sitt speciella sätt. Tänk så fint hon har utvecklas sig. Inte den galna hon var när vi satte henne i vagn i höstas, skrek, hoppa på alla 4, la sig ner och var allmänt knäpp. Visst hon har lite nycker, men vilken hona har inte det, hon är som mig, väldigt speciell ;)

 
Idag när jag kommer hem, någång, blir det att börja förbereda marinad till köttet och laga potatissallad, får hoppas det smakar i Midsommar ;)
 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden och ärligt, är skönt att vara hemma själv haha ;) 

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage