Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Svaghet! 20/7-2016

20.07.2016 04:37

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit helt ok inatt, nån vaken gång som vanligt. Min själ är lite orolig om dagen. Min kropp är vill mer än den får. Mitt hjärta är inte som det ska, men blir bra eftervart.

Av nån anledning, blev jag svag igår, jag gav efter, bara så där. Lät min längtan, min lust, min vilja ta över. Men bode ha lärt mig. Första och andra förslaget var helt ok, men inte det 3:dje. Det var något jag aldrig hade gjort. Inte under dom förutsättningar som fanns och som har varit. Känslan, inte en gång till kom med en gång. Men så blev det som det blev.

Jag är en temperamentsfull kvinna, jag låter oftast mina känslor styra, på gott och ont. Jag kan skifta humör på en sekund, på gott och ont. Jag lät mina känslor styra igår och fick lida för det efteråt. Att ångra sig är allas rätt. Vilket jag också egentligen gjorde, men det mottas inte, och återigen blev jag illa bemött, av det jag hatar mest.

Men jag var svag, jag är svag om dagen. Det är något som stör mig hela tiden, tankar, känslor. Jag är rastlös, jag vill vidare, jag vill vara glad, lycklig och förväntansfull. Men något stör min sinnesro.

Jag vill ha svar. Får jag några? Hoppas det, jag behöver det, för min egen skull. Den 2 augusti hoppas jag att jag kan få ro i min själ. Jag är alldeles för känslosam om dagen, tårarna trillar lätt. Men jag vill inte bli kall och cynisk, sån är inte jag. Men jag vill ha svar, för utan svar, blir jag svag och ger efter när jag inte ska. Och det får mitt hjärta lida av en lång period, alltid.

 
 

Beslutet igår att radera BC var ett bra beslut. Har tänkt på det ett tag, och igår blev det av. DS har jag tills vidare vilande, kan man säga, den sidan vill jag inte ta bort. Den är svår att komma in i, och det är ju den som passar för det jag söker. Sökande kommer jag att vara tills jag hittar den som matchar mig. Som vill, törs och kan ta den utmaningen jag är. Men hittils har dom jag haft en längre konversation med, inte levt upp till mina förväntningar. Dom är inte män nog för mig. Visst det låter underbart via nätet, men sen da? Säkert bara några som tror dom är det dom utger sig för. För hade dom varit det dom utgav sig för, då hade dom vetat så väl, att man uppför sig inte som dom gör. På deras grunder kan man inte utveckla det som måste utvecklas, nämligen förtroende, tillit och respekt. Dom vet inte vad det är, helt klart.

Tog också bort KIK, 2 ggr. Den funktionen är bra på många sätt, men också en förbannelse. Nu är den också borta ett tag.

Hur jag gör med bloggen nu? Den blir kvar och ska väl få ut den någon annanstans, den var ju knyttad till BC och DS bara. Får kolla upp hur jag får in andra människor som kanske vill läsa om mitt crazy liv och dess känslor haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, blir att åka till stallet snart, mycket att göra, syrran skadad, så mera på mig. Dags att förbereda för nya hästar, 7-8 st på väg in, inom 1 månad ca. Kul ska det bli, men också jag måste ta mig en funderare. Vill bort, ska bort, någonstans.

Visst ja, ska på ett uppdrag på lördag em, törs jag? Ska jag? Ja självklart ska jag det, nervös ;)

 

Så Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage