Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Stranden idag ;) 12/7-2016

12.07.2016 07:16

 

Godmorgon Världen!

 

Sover gott här på Öland och trött blir man också. Så tidigt som vi la oss igår, var längesen ;) Men vi var trötta. Tog en sightseeing tur igår, var lite mulet och min Kära väninna har aldrig varit på norra delen, så först en tur till Långe Erik, så där var vi riktiga turister ;) Mycket folk, så fler tänkte som oss.

Sen åkte vi till norra delen av Böda bukten, där har inte heller jag varit, så det var fint, stora vågor men varmt. Doggen sprang som en galning och skulle äta vågorna som vanligt, vilket han har gjort sen han var valp :)

Solen kom vid 13 tiden, så vi hamnade på Lyckesand där vi blev kvar ett par sköna timmar, vi hade inte md oss nåt, och vara på stranden utan vätska för länge är aldrig bra.

 

Idag tar vi en heldag på stranden, utan doggen. Bara ligga och njuta, sola och bada, vem vet, kanske det dyker upp nåt trevligt sällskap. Fast det verkar som de flesta är fulla av testosteron och bara ska knulla, då har dom verkligen kollat in fel brud. Jag har inte sex med nån okänd på stranden. Det ska vara i ett förhållande isf. Men sällskap är aldrrig fel, inte heller att träffa nya personer..

Idag blir det också After Beach på Böda Sand, ny kille som spelar, synd den läckra Johan dro till ett nytt ställe i söndags ;)

 

Det las ut bilder i gruppen Club Abzint häromdagen, foton tagna av den fotograf som var på tillställningen, jag fastna på ett kort, men det var tack vare DJ som spelade, han ville gärna ha en bild på mig och han, blev helt ok, även om en del av musa syntes haha, kanske jag lägger upp den. Tur jag kopierade, för alla bilder är borta, någon i den gruppen hade anmält någon bild, så FB tog bort alla och stängd av admin i 7 dgr, vad fan finns det för folk egentligen? Knäppgökar även där.

Knäppgökar som får fast mig i sitt nät, som bara tar och jag har svårt att ta mig ur, för jag är fast helt enkelt. Då blir jag också en knäppgök, eller hur?

En patetisk kvinna, som trodde, som hoppades på något som bara var en dröm, en fantasi, gör mitt bästa för att släppa taget, och nångång klarar även jag att göra det.

Känslor är härliga, underbara om dom är besvarade, är dom inte det, är dom bara i vägen och jobbiga. Men den känslan när man är förälskad, pirret i magen, förväntningen är så fantastik och så vill jag känna igen, men tiden tickar obarmhärtigt fortare och fortare, kommer jag att finna Han jag söker ocj letar efter? För dagen är jag tveksam, kanske jag ender mina dagar ensam, hemska tanke, men kan mycket väl vara så. Men det tar jag då.

Nu ska jag njuta mina dagar här på Öland.

 

Nu dags att fånga dagen...

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage