Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Stalltjänst Söndag 8/5-2016

08.05.2016 05:49

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till ytterligare en underbar dag, om en något kylig för tillfället.. Blir bara så glad när himmlen är så blå och den stora gula också har stått upp. Inget slår en svensk sommar när den är på sitt bästa ;)

Gårdagen igår tillbringades ute i Vätterviken. Många goda vänner dök upp, och även nya bekantskaper. När vi ligger så där, pratar, skrattar, diskuterar, solar, då är det underbart att leva. Mår så bra när jag kan ligga därute, ihop med kära vänner. 

Vi har ju i år strand där jag alltid ligger, ifjol var det borta pga högt vattenstånd i Vättern, men i år så finns det iaf en del strand, jag ligger ju alltid på *min Plats* vilket alla vet haha och där är det ju gräs. Mycket småsten var på stranden, så igår hade en väninna med sig kratta dit ut. Hon hade gett upp, men vi fortsatte senare på dagen. Och efter vi hade åkt hem runt 18 tiden, hade hon gjort ett riktigt hästjobb, stranden är nu stenfri och folk kan lägga sig där. Tack vännen för ditt jobb. Många som blir glada nu.

 
 

Även idag åker vi ut, men först har jag och min Kära Väninna stalltjänst. Några timmars jobb, men det är bara mysigt. Kanske vi kör en tur med Mitt Hjärta <3

 

Detta med att få kontakt via nätet, ibland är det fördelar, man skriver en del, lär känna varandra litegrann, men jag har ju blivit så skeptiskt pga dom skitstövlarna som korsat min väg fram till idag, nu är dom borta tack o lov. Så min nya kontakt hoppas jag en del på. Verkar vara en man helt i mitt tycke, och sakta sakta trevar jag mig fram. Kommer inte att låta det stanna vid bara skrivande och tror den feelingen är densamma hos motparten. 

 

Nu dags för mer kaffe, ut med hunden och sen iväg..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage