Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Spyfärdig av trötthet och värk.. 3/6-2016

03.06.2016 04:45

 

Godmorgon Världen!

 

Solen har stått upp, och jag med den. Men jisses vad trött jag är. Var inte hemma förrän vid 22.45 igårkväll från stallet. Men nu så är det fint runt våra stallar. Klart till V75 imorgon. Nöjd med det jag har gjort.

Men tvivlar starkt att jag har någon female vän, som hade klarat av det jag gjorde igår. Jag skakar fortfarande. Och inte kunde jag somna heller, trots ett varmt bad, trots en halv burk värktabletter, trots en whisky och en macka halv 1 ;) La mig i sängen halv 2, och nån gång somnade jag.

Men det jag gjorde igår, kommer jag nog aldrig att klara av igen. Tror inte jag någonsin har haft så ont som jag hade när jag satte mig i bilen. Känns som om jag puschar mig så här hårt, for a reason. Kanske jag lever på övertid utan att veta om det? Men något driver mig hårt framåt, kanske för att jag blivit av med skitstöveln/skitstövlarna ;) 

Hoppas jag inte störde nattsömnen till Hr K och Frk M ;) Får väl höra om det idag på frukosten isf ;) Trimma hagar till 22.30 är väl inte optimalt ;)

Så glad jag nästan gjorde *mitt* stall färdigt igår, bara finliret som återstår, så är stallet färdigt för gäster imorgon, Whalman med sina 8 hästar får lov att inta *mitt* stall ;)

Nöjd med gårdagens jobb på unghästarna, en snart klar för premielopp, mitt hjärta <3 blev/var halt, så vi får se på måndag hur det är med henne. Och jag fick äntligen fart på *dansken*, gillar inte att använda pisken, men igår fick han ett par enhandare och plötsligt tog han i och var riktigt fin ;) 

Idag åker 'chefen* upp till flickvännen och hämtar ner en åring till, så nu är det 6 klara som kommer in till hösten för inkörning. 

Om jag håller på då? Nej, det tror jag inte. Vill tillbaka till jobbet, och som jag är nu, så blir det så också. Men samtidigt får jag avvakta och se hur det blir med dottern. Var hon kommer in på universitet. Om hon flyttar, gör jag nog det med. Börjar om från början någonstans i Sverige, eller varför inte i Norge. Framtiden är oviss iaf...

 

Min nica KK ville komma nu på morgonen och ge mig massage ;) Men får ha den till goda, kom mig upp om än något seg. Halvdag sen blir det Vätterviken.. Vem vet, han kanske joinar mig därute ;)

 

Nu dags att fånga dagen, känner jag inte kan bli sittandes för länge, spyfärdig av trötthet, så det är bara att bita ihop, klä på sig, gå morgonrundan med hunden, fixa frukost till dottern, och sen iväg...

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage