Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Sov gott Pappa! 3/8-2016

03.08.2016 06:48

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknade jag åter upp hemma i min säng, efter ett intensivt dygn i Trelleborg. Träffade mina fastrar och en av mina farbröder som flugit ner från Norrland. Träffade också hela familjen som *min* pappa hade kontakt med de sista åren. Dom är från Serbien. Safeta, kvinnan som fick fullmakt av *min* pappa att sköta allt när det gällde begravning och allt det andra, var en varm och trevlig kvinna, men jag hade lite svårt att prata med henne först, var liksom inne i min bubbla.

Begravningen var enkel men mycket fin. Mina känslor svämmade över och det blev mycket tårar. Nu är cirkeln sluten och jag kommer inte att få några svar, det är lite jobbigt, men bara att acceptera.

Men fick höra lite hur han var, *min* pappa. Han hade rest på de 7 haven, Japan, Australien, Afrika, Hong kong, Hawaii bl a. Han hade tydligen också bott i Spanien, i sitt radhus i Torrevieja, vet inte om han har det kvar. Ska tillbaka för bouppteckning, öppning av testamente. Men det ända jag önskade mig var ett brev med förklaring om varför det blev så här.

Hans goda vän, som han också hade brutit med för några år sen. Berättade att *min* pappa hade sagt jag sökt upp han, att han avisade mig, men ångrade sig, men tordes inte då ta kontakt med mig. Så trist och tragiskt. Vi gör alla fel och misstag, men livet är kort, man ska ta vara på varandra. R.I.P Pappa <3

Är riktigt trött och sliten känslomässigt, men kommer igen.
 
 

Jag gör misstag, kanske inte varje dag, men jag gör misstag. Och det gäller ju framförallt mina kära skitstövlar. Dom ploppar upp som gubben i lådan, både i tid och otid. Men dessa 3 är definitivt borta nu för mig. Och jag satte tillbaka annonsen igår, som jag tog bort. 

Få se om någon dyker upp som passar mig. Jag har mina krav och för det jag söker så ska det vara någon speciell. Det tar tid, mycket tid och alla har inte den tiden. Jag har ödslat alldeles för mycket tid på fel män, men nu får det vara bra.

 

Pratade i tlf med en man igår som jag ifjol umgicks lite med, vi hade lite ihop men som han förstörde ganska fort, och jag säger det igen. Den som gapar över mycket, mister oftast hela stycket ;)

 

Nu dags att fånga dagen. Blir att åka och hämta de 2 sista åringarna på betet, dom ska ut på kriteriauktionen, så det blir mycket extra jobb med dom 2 ;) Ikväll drar jag till Tyskland igen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take care

Kram LaMirage