Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Söndag, vilodag ;) 13/3-16

13.03.2016 07:11

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknade jag upp och kände ett välbefinnande, kroppen mådde bra, huvudet likaså. Alltså så som jag förtjänar, egentligen något alla kvinnor förtjänar, att vakna upp så. Känna att man egentligen mår ganska bra. Livet har ju sina upp och nedturer, det gäller alla, så även för mig. Tycker helt ärligt att jag förtjänar många uppturer nu, efter alla nedturer som också sliter på välbefinnandet. Just nu, just här mår jag bra. Tar vara på det, för imorgon är en ny dag och kanske välbefinnandet är borta. Glad ;)

 
En vän sedan länge, som valde att ta bort mig som vän, messade igår. Önska mig en trevlig helg, läste men svarade inte. Fick till svar, synd du inte svarde, tänkte för mig själv, men snälla du, det var du som valde detta, pga din fru. Tycker det var orättvist när mina väninnor, som du träffat via mig, dom har du kvar, fast jag vet att din fru känner sig hotad av mig och ser inte dom andra som något hot, men ändå vännen, vi har varit vänner i många många år, tråkigt med det var ditt val. Kram till dig iaf, saknar också dig och våra stunder.
 
 

Eftermiddagen igår eller stora delar av dagen, var vikt åt sport, med VM i Holmenkollen som det stora stora för mig. Jisses amanda vilket stafett det blev, jag var nervös, hade ont i magen, och jag skrek, räknade in varje skiva som åkte ner, besviken när den var svart efter skottet, men jubla efter den blev vit igen. Som sagt, jag skrek, hunden skällde och dottern hejade hon med. Haha vilken härlig stund vi hade. Ja jag hejar på dom Norska, har ju följt skiskytte i många år. Fick helt dilla på vintersport efter OS på Lillehammer i -94. Bodde i Norge då och fick den äran att bevista den gången det var hopp i stor backe. Oj oj oj vilken känsla det var när Espen Bredesen kom flygande ut mot folkehavet, ler än idag åt den känslan. Och skiskyttet kom då med, fast vi hade bra svenskar på den tiden, och blev så glad igår när killarna hamnade på plats 10, framtiden för dom svenska utövarna. Men för att återgå till dom norska. Ole Einar Björndalen har jag följt i många år, vilket också dottern har gjort. Ett år när vi var på skiskytte i just Holmenkollen, så tog hon bilder på Ole Einar, dom värmde upp precis där vi stod, den gången när gratishaugen var gratis. Var en stor upplevelse och hoppas jag åter kommer att få bevittna ett skiskytte där. Tyvärr blir det utan min stora favvo Ole Einar som lägger av nu. Han har förtjänat att göra det nu. 42 år bara men gammal för sporten. Han tog sin VM medalj nr 43 igår och den var av den ädlaste. Trist han slutar, men får ju se han idag, i masstarten ;) Good Luck du underbara man Love.

 
 
 

Jag söker, som dom flesta säkert fått med sig, en Herre/Master. Det är svårt att finna, trodde en gång jag hade gjort det, jag gav mig själv till han, flera gånger, litade blint på Han. Han behandlade mig mycket väl, och jag har aldrig känt mig så tillfredsställd som jag gjorde dom gångerna. Men det visade sig att Han var en riktig skitstövel, lämnade mig helt ensam efteråt. Jag fick riktiga drops. Undrade vad jag gjorde för fel. Så här i efterhand vet jag det inte var jag som gjorde något fel, utan det var Han. Men då visste jag inte. Sökte svar både här och där, bl a från Darkside. Först då förstod jag att det var Han som gjorde fel, flera gånger. Men har efter det så svårt att lita på någon. Tror faktiskt inte på någon som söker kontakt. Så jag har nu bestämt att jag ska åka på div sammanhang som enbart är för människor som håller på med just BDSM och kanske hittar Min Herre där. 

Nätet är inte säkert. Så lätt att skaffa sig fejkprofiler både här och där. Skulle vara nån slags identitetskontroll, att personen verkligen är den personen som gör en profil. BC är en typisk sida för fejkprofiler. Män utger sig för att vara singla, när dom i själv verket är sambos eller gifta, blää för såna. Och också för dom som utger sig för att vara någon dom inte är. Tyvärr har ju BC blivit en sida för många knäppgökar, gratis, finns massor av bilder för alla och envar. Tyvärr. Alla skulle få betala den kronan det kostar om dagen, verifera sig via bankkortet!!!!

Jag har varit sidan trogen i många år. Först som parsida ihop med exet, sen som singel de sista 2 åren. Fick ju radera min sida för ca 1 år sen, webmaster gick in och radera min dagbok, jag skrev som det var, och någon klagade. Det var inte lov. Jag gillar att skriva, så då blev det denna blogg, här kan jag skriva vad fan jag vill, Min sida, Mitt namn, Min domän. Och så var det något igår som inte stämde på min sida på BC. Fant ut eftervart när fler skrev och undrade över adressen hit till min blogg. Webmaster hade varit inne på MIN SIDA och tagit bort där min adress stod hit. Har läst reglerna och kan liksom inte hitta att jag inte får lov att skriva adressen hit till min blogg. Tyckte det var konstigt gjort. Men det står kanske finstilt någonstans.

 

Nu har jag svamlat färdigt för idag ;)

Mera kaffe, sen en morgonpromenad med hunden.

 

Ha en fin Söndag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage