Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Söndag 7/2-16

07.02.2016 09:45

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp och ser att solen är framma ;) Sovit som en klubbad säl, var trött och framförallt sliten känslomässigt.

Ringde efter min kära väninna igår, var inte läge att vara själv. Så det blev lite vin och shoots här hemma innan vi gick bort till våra vänner. Efter ett par timmar chattrande blev det bestämd vi skulle gå ner på 'hålet* *kända dj*s igår, iform av Robert Prytz och Anders Näslund, dom spelade mycket bra musik och vi fick faktiskt varsin t-shirt av dom (y) Haha. Tack snuppa för att du kom <3 Idag ska vi på trav i Mantorp, stallet selar ut 2 hästar, båda ska normalt ha chans på toppen, men travlopp är travlopp, och där kan allt hända. Hmm hade visst kommit en häst till, så nu är det 28 st, kul ;)

Förresten, fick ett mess av mitt kära ex igårkväll, jag höll verkligen på att ramla ur soffan haha, min väninna sa, du tappade hakan ;) Mycket överraskande och positivt ;)

 

För att återgå till fredagen, svarta fredagen får jag väl kalla den nu. Blev ett stort magplask. Hade bestämt mig för att ta en relativt stor omväg, ville se skitstövel 1 i ögonen. Hej skitstövel, bitchen är här sa jag, haha, Fick till svar, Åhh Slynan är i krokarna haha, vilken jävla kommentar va ;) Blev full i skratt trots jag var så förbannand att jag skakade.

 
 

När man kommer oinbjuden som jag gjorde, kan vad som helst hända, blev iaf bjuden på kaffe. Det var så nice att träffa han igen, Känslorna bara vällde fram, men jag hade bestämt mig för att det skulle bli over and out, en gång för alla. Vi pratade en stund, sen reste han sig, tog mig i sin famn, blunda sa han, sen fick jag backa, styrd av han och vips, så hamnade vi i hans säng. Nu var jag ju liksom inte där för att hamna där, utan för att vi helt enkelt skulle *göra slut* med varandra efter att ha haft kontakt i nästan 1 år. Gick väl sådär tycker jag. Mycket blev sagt, en del *hångel* smisk på rumpan, och jag som vanligt njöt av det, trots jag hade kläder på. Hur som helst, kvällen slutade i ett stort magplask och vi kommer inte att träffas eller ha kontakt igen, är det sagt iaf. men starka känslor finns från bådas håll, men andra saker för tillfället gör att vi går åt varsitt håll nu. Men fatum kvarstår, jag vill iaf. Men får slicka mina öppna sår, ta några eller många jobbiga dagar som kommer att komma, glad jag iaf fick sällskap i helgen. Men känslomässigt är jag dysfunctionell for the moment. Kommer tillbaka, igen. Reser mig upp, igen.. Och självklart blev allt annat avbokat och jag åkte hem i natten.

 

För att återgå till gårdagskvällen, fick så många komplimanger av unga tjejer där, en del hade läst repotaget i Corren, några hade sett på tv'n, några sa, du är en legendar ;) Dancing Queen är ju du ;) Tackar ödmjuk för det..

 

Nu ska vi dricka kaffe, babbla, käka frukost för att sen åka till travet, första gången min väninna går på trav IRL ;)

 

Ha en fin dag

Take Care

Kram LaMirage