Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Söndag 6/12-15

06.12.2015 02:36

Hello Världen mitt i natten ;)

Har nyss kommit hem efter en härlig danskväll med goda vänner, tog ut min rastlöshet på dansgolvet ;) Dancing Queen som jag är..

Börjar undra om det är någon vits att lägga ut annons på BC?

Högvis som skriver, men när man svarar någon man kanske vill träff, poff borta. Förstår inte vitsen med sånt. Eller är det så att jag bara fastnar för skitstövlar? Att dom på nåt sätt dras till mig? Vill inte bli trampad på längre. 

Jag är seriös i mitt sökande, vet vad jag vill, hur jag vill leva. Men på nåt sätt är det så många oseriösa, fejkprofiler lite varstans på BC. Skrev ett dagboksinlägg på Darkside om just det. Borde vara identitetskontroll, inte så att man behöver ha riktiga namn utåt, men att åtminstånde att webmaster kunde verifera att just den och den, är den utger sig för att vara, värre än så behöver det vara.

Öppnade nyss ett brev på Darkside, jisses vilker erbjudande jag hade fått där, åka till Spanien, Frankrike, hade kunnat åka direkt ;)

Tog bort mitt kära ex och hans nya på FB igår, föll inte i god jord, men kände det var bäst för mig, men trampa visst han riktigt på tårna, med tanke på sms jag fick från han tidigare idag.

Nu är jag trött och sliten, läggdags.

Take Care¨

Kram LaMirage

 

Har