Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Söndag 27/12-15

27.12.2015 06:58

Godmorgon Världen!

 

Söndagmorgon, och jag har sovit massor, gav fan i allt igår kväll, stängde av tlf, var inte inloggad nånstans. Lå helt enkelt hemma och sura. Bilen havererade igår på väg hem från syrran, vad som är felet vet jag inte än, men med min flax är det säkert motorn som gått åt helvete, såg det var olja utanpå motorn, stickan torr som fnöske, och ja, jag kollar oljan regelbundet, topplocket? ventilkåpan? fan's jävla skit, så beroende jag är av den för mina aktiviteter. Med aktiviteter menar jag inte sex, bara så det är klart ;) Hoppas nån kan kolla den idag.

Men idag blir det lite fix hemma, laga lite köttbullar och pannbiff, baka en del, är rastlös, men måste också slappa, åker till Tyskland ikväll, så jag har ett jobbigt dygn framför mig.

Börjar undra om jag ska bli en gammal nucka, barnfritt hemma och ingen sex, kunde blivit i fredags, kunde blivit igår, men så blev det inte, och är egentligen inte intresserad i bara ett ligg, och som det är nu, inte sex på flera. Nu hade jag spränghuvudvärk i fredags, så ursäktad där, men ser dessa män, det är liksom bara knulla som gäller, jag vill ha ut mer än det, jag vill bli omhändertagen inte bara använd, så att säga, så jag får nog vara utan tills jag hittar någon som inte bara tar, vilket man oftast gör när man är flera. Tänk vad man kan förändra sig, från det ena till det andra och sen tillbaka igen, är nog ingen swingers längre helt enkelt. Kommer att bli uttorkad så småningom, haha ;)

 
Nu dags för mera kaffe, morgonrundan med doggen och sen sätta fart.

Ha en fin dag

Take Care

Kram LaMirage