Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Söndag 13/12-15

13.12.2015 07:27

Godmorgon Världen

Söndagsmorgon, 3:dje advent, Luciadagen. Men jag som alltid gillat Julen, förberedelserna, gillar inte denna tid längre. 
Har nästan inga julsaker uppe, trots förrådet med ett 10 tals kartonger med tomtar och andra julsaker. Är väl så att det finns inget utrymme att lägga något under granen, i år heller, så det är kanske därför jag inte kan glädjas. Blir ingen skinka, inga köttbullar, inga julklappar till mina döttrar och barnbarn, trist, 
men bara att rätta sig efter plånboken. Vi klarar oss ;)
 
 
Men jag saknar snön så här års, En halv meter vit gnistrande snö, 5-10 minus och sol, då är det vackert så här års ;)
 
Helgen har varit lugn, rastlösheten satte in runt 20 tiden igår, men la band på mig själv, behövde ta det lugnt, sortera tankar och känslor, vara själv, ja förutom att dottern var hemma da, fast hon var/är i sin del av lgh. Har stängt ute omvärlden sen i torsdags, fast varit ute på nätet da, gillar det, vem kommer man i tal med? Nån man vill träffa? Eller det helt enkelt rinner ut i sanden, händer som oftast. Undrar ibland om jag är för kräsen? Är jag för öppen med att visa hur jag ser ut? Sällan man ser detsamma från motpartens sida och då kommer funderingarna, vem döljer sig bakom det och det nicket? Är han riktig eller bara ytterligare en fejkprofil? Hatar denna osäkerhetskänsla som kommit med de 2 (om dom nu inte är samma da) skitstövlarna som har gäckat mig under lång tid, den ena ( om det nu inte är samma person) har jag träffat ett par gånger, men vad hjälpte det. Mitt största fel är att jag tror gott om alla, tills motsatsen är bevisad, dum jag är, eller hur ;) 
 
Idag Söndag blir det sport hela dagen, älskar vintersport. Vet det är mest Norrmän på pallen, men mig gör det inte nåt, är Svorsk efter att ha bott nästan 20 år i Norge, kunde faktiskt tänkt mig flytta tillbaka, men det vill inte dottern, så jag får vänta med det, några år till, men är ändå flyttbar, om Han med stort H dyker upp från ingenstans ;) Haha ;)
 
Nu dags för mera kaffe, gå ut med doggen.
 
Ha en fin söndag.
 
Take Care
Kram LaMirage