Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Solen har vaknat ;)

02.04.2017 07:32

 

Godmorgon Världen!

 

Hade tänkt att ha sovmorgon idag, men det ville inte kattskrället, hon tyckte jag skulle stå upp före 7 ;) Men solen var uppe, så ska inte klaga.

 

Igår var det ju så underbart väder, som kom smygande utpå dagen och eftermiddagen, verkligen ett riktigt vårtecken ;) Var i stallet på fm och körde fina vackra knäppa Rowena Crown, testade ordentligt, oj oj oj vilken känsla att sitta bakom henne, känna kraften, hennes steg som lägger så mycket mark. Har aldrig kört så fort med henne nångång. 1.20 sista varvet på straka tömmar, tänk om bara hennes huvud kan hålla ihop. Hon är nedövad så mycket som går och ändå så bra, wow, och nu blir det kvallopp den 10/4. Henne har jag varit med från dag 1 och nu kvallopp, vilken känsla.

 

Igår var det ju som sagt var 1 april, brukar inte bry mig, men fick ett som vanligt knäppt brev på bc, kunde inte låta bli att svara som jag gjorde, haha. Vilka knäppisar det finns ute i cybervärlden ;)

 
 

Vad får man ut av att se någon runka via cam? Jag blir bara full i skratt, av bara tanken ;) 

Men så finns dessa guldkorn, som dyker upp nån sällan gång, vilket det nu har gjort. Men han är en norrman, så avstånd är det, men han finns även nära ibland, och hans tankegång har fått mig att verkligen tänka till ;) Min hjärna går på högvarv, har aldrig tänkt så, inte gjort så, så tiden får utvisa. Hade gärna flyttat tillbaka till Norge igen ;)

 

Nä nu är det dags att fånga dagen, ut och gå med doggen, hjälpa dottern att packa och tänker det ska bli skönt att vara själv hemma, utan henne i nästan 14 dgr ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage