Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Sockerbit. Lördag kväll 19/3-16

19.03.2016 18:50

 

God kväll Världen!

 

Vad hände idag? Totalt förvirrad, känslor, även tårar. Så jag undrar, vad hände idag?

Är det något i luften? Vårkänslor? Ingen kvinna? Ingen utlösning? Undrar bara, vad hände idag?

 

Idag har jag känt mig som en sockerbit. Ni vet, en sån som plötsligt alla dras till. Denna dag som jag bestämt mig för att dra vidare. Ett möte, en träff var planerad, med han som sände mig ett mess inatt, kom imorgon. Jag skulle dra. Jag ville dra.

Men så kröp plötsligt alla fram från sina hålor, sina iden eller vad jag ska kalla det. Den ena efter den andra tog kontakt, just idag av alla dagar, Varför inte igår, i förrgår eller varför inte imorgon. Nej just idag valda alla, alla skitstövlar både nr 1, 2 och 3 att kontakta mig. Kände mig som en sockerbit. Men undrar, varför mig? Mig som dom inte behandlar bra. Varför ens kontakta mig. Dom tar fram känslor, vilka behövs inte gå in på här, för dom känslorna har många nyanser, typ 50.. Och så han från Gbg, idag med av alla dagar, Vad hände idag?

Men idag har jag också fått känna framtiden, den jag drömmer om att få. Att vara en ägd Slyna till någon, och denna någon, han finns faktiskt, det märkte jag idag. Att det inte blev som planlagt idag, har andra orsaker, men han finns faktiskt. Jag pratar med han, via mess, via tlf. Och kan det vara så, att jag får chansen, att jag får bära halsband som ägd. Att bära med stolthet dygnet runt, bland folk, bland vänner och gå rakryggad, med stolthet. Ja det får självklart tiden utvisa, men fick en glimt idag. Längtar...

Nu ska jag iväg

 

Take Care

Kram LaMirage