Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Snowstorm. Mega Abzint. Fredag 27/5-16

27.05.2016 06:02

 

Godmorgon Världen!

 

Sovmorgon idag, jo pyttsan, kroppen är för inställd att inte sova på morgonen. 

Har inte skrivit på några dagar, har helt enkelt inte känt för det. Varit en hård vecka i stallet, och har mer eller mindre stupat i soffan med en gång jag kommit, och sen blivit kvar där. Onsdagen var värst, hade så ont att jag låg och tjöt, fanns en enda plats på mig som inte värkte, och det var ögonbrynen ;) 

Att krypa, sitta, ligga, stå, riva ogräs en hel dag, tog knäcken på mig, men nu är det gjort, så utanför *mitt* stall finns inte ett enda ogräs kvar ;) Ska ju vara snyggt utanför alla stall till V75 nästa helg. Blev möjd iaf, så nu är det bara att hålla efter, spruta lite men det ska ju inte regna då, vilket det gör.

Usch vad surt och kallt det är idag, räknar med att täckena åker på igen på unghästarna. Hmm som det ser ut nu, så åker 3 st idag, sålda till samma ägare, men har en känsla av att dom kommer att åka vidare därifrån ganska snart, tyvärr, tråkigt för jag gillar dom så mycket. Men får räkna med att det var sista gången jag körde Jullan, fina skrulliga Jullan. Ninni och Geten kommer att bli saknade dom också :)

Man fäster sig så mycket vid hästarna, när man håller på dagligen med dom, men favoriten är och förblir Rowena Crown, denna stora speciella surpuppa ;) Igår visade sig hon från både ett dåligt och ett mycket bra sätt. Körde fort, premieloppsdags stundar, men inte riktigt än. Hon måste få mera tid på sig, fart har hon så det räcker och blir över, men också hennes huvud måste hänga med och vara stabilt, vilket det inte är alla gånger. Så nu blir det skogen ett tag framöver ;)

 

Igår gjorde jag något crazy, jag snagga mig, fixa naglarna och blev riktigt nöjd ;)

 
 

En ny tid är framför mig nu. Lägger det gamla bakom mig helt och hållet. Har fått ytterligare bekräftelse, att det jag har anat många gånger, men tvivlat på, fick ytterligare bekräftelse inatt. Och nu kan jag äntligen stänga den dörren för gott. Var bara en fantasi, en dröm som aldrig kunnat bli verklighet. Jag har hoppats, jag har fått känslor, jag har haft tro, men det var jag som fick stå med en väldigt lång näsa. Aldrig mer!!

Men undrar verkligen hur det står till uppe i toppen på vederbörande? Att under så lång tid, hålla på så här. Att ha flera identiteter är ju för fan sjukt. Och ändå hade han chansen, med sig själv. Det var han som stoppade det, inte jag. Men sen att fortsätta med fler fejkprofiler är ju helt på trynet. Undrar bara var alla andra bilder kommer ifrån, vem identitet han har snott? Undrar vad dom skulle säga om dom visste detta. Men nu är det bra, over and out. Och ärligt, är nu glad för det. Jag kan gå vidare utan att falla isär. Glad ;) Finns bara en enda väg kvar, den riktiga...

 

Ni kommer väl ihåg Snowstorm? 

 
 

Förberedelser innför kvällen är i full gång, vi blir ett stort gäng som förfestar, spela kubb ser lite dåligt ut för tillfället, men mat ska vi ha, så kött är marinerat, gratängerna precis färdiga i ugnen, blir säkert kanongott ;) Är ju jag som fixar haha ;) Min Kära väninna dyker upp i eftermiddag och en annan väninna lite senare, sen joinar vi resten hos vänner, blir kul ;)

 Får ta det lite lugnt ikäll, ska köra till Stockholm imorgon ;)

 
 

Äntligen ska jag få bevissta detta event, ett event jag har varit på väg till 3 gånger förut, men av olika anledningar har det inte blivit av, men imorgon, yes yes yes som jag längtar, tror mer eller mindra alla biljetter är sålda, så runt i vart fall 400 pers kommer. Såg också det var människor från Danmark, Tysklan och Norge som flyger upp, häftigt ;) 

Min klädsel blev godkänd, väldigt strikt klädkod, men kanske det blir något annat ändå, ska ju gå i åttitalsstuk, lack, läder, hotpans, benvärmare haha, kanske några såna? Hur som helst, får jag sällskap i bilen till Stockholm, av en väninna som bestämde sig helt igårkväll, skitskoj ;)

Kommer att träffa många kända ansikten men också okända. Vem vet, Han kanske finns bland dessa ;) 

 

Nu dags att fånga dagen, sätta fart här hemma, vattnet blir borta hela dagen, idag också.

 

Så, Ha en fin helg

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage