Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Snö på G :( 2/11-2016

02.11.2016 07:49

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp idag, ingen katt som skriker, är skönt ;) Kaffe har jag fått i koppen och jag är snart redo för denna dag.

Ute är det ett ruskväder, snöblandat, uch, blää, vill inte ha snö. Såg på flera statusar på fejjan igår att det kommit snö både här och där, och inte sååå långt uppåt. Men kommer det hit, så blir det snart borta ;)

Fick vänt på allt i vardagsrummet igår, blev så nöjd. Det blir kanon med den nya soffan. Fast skulle behöva en elektriker, vilken virr varr av kablar, så kan jag inte ha det, blir tossig av sånt. 

Idag ska jag in (igen) till onkologen, ta nya prover (punktion) och hoppas när svaret kommer om några veckor, att läkarna denna gång kommer överens!!! om jag har cancer igen eller inte. Helknäppt. 

 
 

Är mycket fläng och fara framöver. I helgen kanske vi åker och kollar på bilen jag vill ha, om det går att pruta på den ;) Dottern bara sucka igår, måste du ha just den mamma ;) Tisdag blåser jag ner till Trelleborg, bara fram och tillbaka för att hämta papper jag behöver, sparar tid på tid. Och blir det som jag hoppas, så kommer det att bli Tyskland nästa helg, med ett ev stopp i Köpenhamn. Finns något roligt där som jag/vi vill gå till ;)

Norge några dagar efter det, en tripp jag verkligen ser fram emot. Bara vi kan fixa nån till doggen och kattskrället ;)

Helgen efter det är det Norrköping som gäller, Abzint slår upp portarna och öppnar upp till fest, wiii ;) Längtar!

 

Nu dags att fånga dagen, klä på mig och gå ut i detta ruskväder, blää

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage