Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Snart helg 21/1-16

21.01.2016 04:53

 

Godmorgon Världen!

 

Jisses vad trött jag är idag, kroppen ville verkligen inte stå upp när kl ringde 04.38. Men sitter nu med en kopp kaffe och är vaken ;) Gradestocken är på 6 blå kalla, faktiskt helt ok, bara det inte blåser. Det blev ingen Stockholmstur igår, utan den blir imorgon istället, och även då fram och tillbaka bara.

 

I eftermiddag ska jag en tur inom butiken i Skännige, hämta katalog och en klänning, det andra jag ville ha, var beställt fick jag ett mess av flickorna igår, bra service ;)

Blev mycket bra respons i gruppen på FB, ang butiken och deras hemsida, är en del jag ska be dom om att lägga ut, fått en del förfrågningar.

www.gomdajuveler.se

 

Glädjer mig mycket till lördag, då jag och väninnan tar in på hotell, ska bli så nice ;)

Satte in annons ang sällskap till nån restaurang, så skrämmande att se att såååå många har lässvårigheter. Jag har mina krav, vilket jag har rätt till, min sida, mina krav. Men ett speciellt krav är, VILL INTE träffa någon som är upptagen på något sätt, men så många av dessa som skrev igår. Vad är det för fel på killar/män. Har du det så hemskt hemma att du måste gå bakom ryggen, jamen lämna denna person da. Hur svårt ska det vara. Självklart är det svårt att gå ifrån ett förhållande, men att skylla på att man får för lite sex, av någon anledning. Att man har barn, villa och skulder ihop, är ingen ursäkt att gå bakom ryggen på någon. Jag har skrivit på min sida, med STORA bokstäver, att jag vill inte träffa någon som är upptagen på något sätt, JAG VILL INTE vara nr 2 eller 3, jag VILL VARA nr 1. Enkelt och greit ;) Men vilket fall som helst, vi kommer att ha en kanonhelg ihop, och nej, vi ska inte till klubben....

 

Nu har jag svamlat och skrivit av mig för idag ;)

 

Så ha en fin dag, var du än befinner dig ;)

 

Take Care

Kram LaMirage