Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Snart helg ;) 17/2-16

17.02.2016 04:51

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var det verkligen segt när klockan ringde, endast ett fåtal timmar sömn. Hostat som en galning. För torr luft inne, men lite för kallt att sova med fönstret öppet, vilket jag alltid gjorde förr, men med ett ex som frös och gnällde när jag hade det, och en dotter som alltid tycker det är kallt hemma, så är det ingen vits att öppna. Fast detta gidder jag inte. Sova måste jag göra, får se om jag kan sänka värmen inne, har inga termostater sen ett par år tillbaka. 

 

BC är en sida som aldrig slutar att förundra mig. Är ju i utgångspunktet en skitsida, mycket sällan hittar man ett guldkorn som gör man stannar kvar på sidan, dom väger upp alla mannfolk som skriver och vill ha sig ett nr, eller frågar om man vill suga dom i en lastbilshytt, eller gå bakom ryggen på sin respektive, stolpskott. 

Men så dyker det upp ett guldkorn då och då, och igår kom det in ett sånt i mitt liv, en Herre, och då menar jag en sån Herre jag söker. En Herre som levt det livet jag vill leva, en Herre som var lätt att skriva med, en Herre som var respektfull, en Herre som visserligen skulle bestämma till 100% men ändå kunde ändra sig, på en väsentlig del som är ett måste i mitt liv, NAKENBAD ;) Nytt för han, men som han skrev, har absolut inga problem med nakenhet ;) Haha.. Men min osäkerhet smög sig på när jag låg och funderade innan jag hoppades att sömnen skulle komma, men denna Herre skrev sov gott till mig, vilket de andra 2 skitstövlarna sälla gjorde ;) Bara det var gulligt gjort. Så är det detta med avstånd, fast det är iaf inte så långt mellan oss, så en träff relativt fort är att föredra, finna ut om det finns att bygga vidare på.... Halsband, åhhh 

 
 

Igår var en härlig dag i stallet, gick faktiskt bara omkring och myste, satt i solen utanför stallet, pysslade en hel del med sånt man inte hinner med annars, för idag är det 12 ungdomar som ska ut och luffa på ovalen, ja inte nr 12, han måste få skor, ont i fötterna, och nr 11 blir det att sätta i vagn idag, blev inte i måndags, håller tummarna för att det inte blir cirkus på banan ;) En av hästarna var hos veterinär i Halmstad igår, påvist stor muskelskada och hade det varit min häst, hade jag betäckt henna i år, men tvivlar på att det blir så..

Tyskland på fredagkväll är spikat, man får köra in till Puttgarden med vinterdäck, fast vi ska till Burg, får väl spela dumma om vi blir stoppade, men nu slipper vi att lägga om däcken på hästbussen ;) Min kära väninna vill hänga med, hon skrattade när jag frågade hur mycket hon vägde ;) Har ju med lastvikten att göra, inget annat ;) Att bli stoppad av överlast är helgalet, dyrt och hela lasten blir ju tagen, så det vill vi inte riskera.. Men i sommar tar vi den andra hästbussen, den får vi lasta 6 ton i, hehe många flaskor god Famous till mig då eller? ;)

 

Nu dags att dricvka sista koppen kaffe, klä på mig, fixa frukost till dottern, gå ut med hunden, och sen iväg.

 

Ha en fin dag

Take Care

Den som söker, ska finna

 

Kram LaMirage