Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Snart dags nu ;) 23/8-2016

23.08.2016 04:42

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott, om än lite ryckigt, vaknat ett par ggr av kattskrället ;) Men kan ju ta en nap lite senare idag.

Livet tar och livet ger, och ibland måste man stoppa upp och riktigt tänka efter. Jag gör det ibland, och ibland låter jag bara dagarna gå. Hästarna ger mig rutin, dom får mig upp på morgonen. Har ju inte tänkt att vara kvar så länge till, men livet blir inte alltid som tänkt. Man hamnar ibland i nåt slags ekorrhjul, finns ingen utgång i det hjulet, det bara snurrar på.

Lite så känns mitt liv idag. Jag sitter fast i ett ekorrhjul. Men nu har dagen kommit då jag ska hoppa av det hjulet, och styra in på en annan väg. Har lagt ner alldeles för mycket tid och känslor på något slags luftslott. Jag drömmer vidare nu. 

Skulle ta en tlf igår, bara så där, till någon speciell, haha blev verkligen ett speciellt samtal, och jag slutar aldrig att förundras människor. Men fick iaf ett gott skratt ;) Även sagor har ett slut, hehe ;)

 
 

Igår körde jag Mitt Hjärta <3 Rowena Crown, har aldrig kört fortare med henne. 26 sista tusen och hon är nu äntligen klar för premielopp. Vägen dit har varit bumpy. Denna stora vackra speciella tjej, stal mitt hjärta för snart ett år sen. Jag har följt henne sen dag 1 på stallet. Varit med när hon opererades i Stockholm i januari, när vi fick bränna henne i maj, och nu har vi fått en stor vacker, flott tjej. Hon är speciell, precis som jag. Hon är ingen vanlig häst. Hon har sina nycker och jag håller alla tummar för att hon även pallar med allt som är runt omkring en tävlingsdag. På måndag smäller det, och jag är nervös, men så glad för detta. Love you *min* speciella tjej.

 
 

Igår fick vi också 3 åringar i vagn, alla var snälla och uppförde sig kanon, få se om dom är likadana idag, när vi ska upp till banan för ett par runder där. Kul när man kommer så här långt. 1 kvar sen att sätta i vagn, de 2 som är kvar ska inte köras in av oss, utan bara förberedas till auktion i Stockholm om en månad. Bara att få dom lugna och harmoniska, så dom klarar allt ståhej som är på en auktion.

 

Nu dags att fånga dagen. Gå morgonrundan med doggen, och sen iväg för en kortdag i stallet.

Längtar till helgen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage