Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Slödag Söndag 24/4-2016

24.04.2016 07:08

 

Godmorgon Världen!

 

Skönt att vakna upp vid sidan av min andra hälft ;) Alltså min kära väninna. Fast inatt snarka hon inte, hon prata heller inte i sömnen, så jag fick sova inatt jag med ;)

Fredagen blev det spontantur till Stockholm, var osäkert in i det sista, men inget jag ångrade på att vi gjorde.

Åkte först till en väninna, som vi skulle slagga hos, var ett tag sen sågs, så det var så himla snällt av henne att vi kunde få sova där. Träffade en man också, en man som jag bara sett som kvinna innan. Men han var rolig, och han var faktiskt norrman, så vi snakka lite på norska ;) Blev en härlig stund hos henne innan vi dro iväg dit vi skulle.

Vi skulle till O'Leary's på Liljeholmstorget, man är ju knäpp som åker upp till Stockholm bara för att gå på AW, men det var ju ifrån gruppen UH, många nya vänner men också en hel del gamla var på plats, skit kul ;) 

Var ett riktigt bra coverband där, så jag tillbringade mest min tid där på dansgolvet, som vanligt. Blev Petra med bandet, dansade hela kvällen, han som sjöng sa det osa sex om mig när jag dansade, tackar ödmjukt för en sån komplimand såklart ;) Hoppas på flera sådana spontanträffar, och väldigt glad jag åkte, behövde komma iväg.

Satt och diskuterade dialekter med en kille från Landskrona, som nu bodde i Solna. Och just dialekter är ju som det är med, tyvärr har ju min östgötska kommit helt tillbaka efter att ha pratat norska i nästan 20 år, tror jag får gå tillbaka till norskan, för östgötska låter förjävligt haha ;) Undrar vad Han har för dialekt? Nyfiken...

 
 

Som jag skrivit tidigare så har jag inget tålamod, vill helst att allt ska hända nu eller imorgon. Men kanske just tålamodet betalar sig nu, något otroligt är på G, fast jag tror inte riktigt på det, än. Många frågor återstår, får jag svar? Vet inte, men kanske kanske betalar sig mitt tålamod, ett tålamod jag inte har. Undrar helt enkelt, varför mig? En gammal tjock kvinna verses den mörka, råa, läckra, brutala, undrar, varför mig. Men hoppas det gör jag, vem vet, kanske en gnista tänds som blir till en flamma, en flamma som blir till en brasa, en brasa som brinner for ever ;) Är lov att drömma, eller hur ;)

 
 

Igår kom det fram ett minne på FB, ett minne från igår fast 2014. Bild på mig när jag ska få cellgiftskur nr 4. Fick kylvantar och kyltofflor, för att försöka minimera skaderna på naglarna. Isande kallt var det kommer jag ihåg, jag frös, skakade, visste denna kur nr 4 var den värsta, vilket det också var, kände när cellgiften kom in i kroppen, hur den spreds sig i kroppen, hela kroppen, var ingen skön känsla ska jag lova, Men nu sitter jag här, och tacksam för det är jag också.

 

Nu dags för lite mer kaffe, umgås, skratta och prata, blir en lugn dag.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage