Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Skrämmande dag! 9/11-2016

09.11.2016 09:30

 

Godmorgon Världen!

 

Morgon och morgon. Har varit uppe hela natten och föjlt med på NRK, valet i USA. Vad hände? Hur kan USA vara så splittrat att dom väljer en man som Donald Trump till President? Hur är det ens möjligt? Menar inte att Hillary hade blivit jättebra som President heller, men av 2 onda ting, är/var hon trots allt ett mindre ont ting.

Men fattade när man såg hur röstningen i Florida blev, att det tyvärr skulle gå åt fel håll. Trump är en skitstövel utan dess like, och han ska bli världen's mäktigaste man, helt sjukt!!

Men USA är i mångt och mycket, ett land med dubbelmoral, så varför inte ha en pajas som President!! Det är nästan att jag har lust till att tjuta.

Denna dag är ingen bra dag, på många sätt!

 
 

Min dag började inte heller som jag hade hoppats på. Planeringen får skjutas upp en dag, hmm. Men vad gör det, har så mycket att se fram emot, inom inte alltför lång tid ;)

Och kanske jag får en inneboende också, haha, fick tlf för nån timme sen. Klart man måste ställa upp på sina vänner, får ju lite djurvakt också, kan behövas med dom planerna jag har framöver.

Tyvärr blir det väl ingen resa som planerat i helgen, men ett litet hopp finns det alltid ;)

 
 

Dags att försöka vakna till ;)

Så, Ha en fin da

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage