Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Självömkan och lögner ;)

15.02.2017 07:00

 

Godmorgon Världen!

 

Är så gott att vakna själv i sängen, inte höra min inneboende snarka och gnissla tänder ;) Fast hade det varit *min* man, så hade jag självklart fixat det också, haha. Lite skillnad då liksom. Jag snarkar säkert också, när jag är trött och sliten, men skönt att jag får sakta men säkert tillbaka mina morgonrutiner som jag saknat ;)

Fick en del mail igår, var några som iaf var glada och nöjda att jag var tillbaka här, tackar så mycket för det ;) Har saknat detta med att skriva några rader nästan varje dag. Mår bra av det. Vilket jag för övrigt gör nu, med vissa förbehåll. Värken finns där, men den kan jag leva med, handleden blir inte bra. När jag varit och kört Mitt Hjärta <3 som är lite taggad, då värker handleden resten av dagen, men det får jag också leva med. Jag har gått upp i vikt sen jag slutade i stallet när handleden gick av, men det kan jag göra nånting åt ;) Om jag gidder da haha. 

 
 

Gillar att åka på klubb igen, dels den relativt nyöppnade i Degerfors, Loveshack.nu och glad jag bet i det sura äpplet och åkte till Eskilstuna och PS, Paradise Swing för ett tag sen. Även om jag inte har sex, så gillar jag människorna som är där, likasinnande. Man kan vara sig själv, se ut som man gör. Man behöver inte se ut som nån modell med siliconpupper. Man duger som man är ;) 

Förra helgen på Loveshack sitter fortfarande kvar på näthinnan. där jag träffade en man som var i min smak och fick mig en riktigt härlig stund. Vi fortsätter våran kontakt. Vänner på FB och jag tog in han i gruppen jag har ;) Vi kommer att träffas igen...

Även besöket på PS finns kvar på näthinnan. Tog mig 8 år att sätta min fot där. 

När jag kom in i denna värld, med min dåvarande sambo, hörde jag så mycket om Lorden, han var en buffel, skitstövel, otrevlig you name it. Därför har jag inte åkt till PS förrens nu. Men jag har bett om ursäkt. Man ska själv bilda sig en uppfattning, vilket jag har gjort. Nu kan det också vara så, att han har ändrat sig, efter många år. Vilket falla som helst, vi har inlett ett samarbete mellan PS och min grupp, som gör att vi i framtiden även kan ha Livsnjutarfester på PS, glad för det ;)

Kom mycket bra överens med Lorden och han gav mig njutning de luxe både fredagen och lördagen vi var där, och det utan någon som helst sex. Ser fram emot nästa helg, då vi PanterTanter planerar en helhelg på PS. Hotell är bokat.

 
 

Hörde nåt oroväckande igår, som jag tycker är så galet, så fel. När man går på klubb, så är det inte antalet som räknas, utan det är människorna som är där, som räknas. Både Loveshack och PS har stora utrymmen, därför kan det ibland kännas att det är lite folk, trots att det inte är det. En annan klubb har inte den rymden, så där känns det trångt när det samlas ett gäng. Men att skriva lögner om antal är ju bara så in i helvete fel. Så patetiskt. Varför ens göra det? För att verka populärare än man är? Men det kanske är ett rop? Kom hit, men folk väljer annat. Vilket fall som helst, är jag ändå lite ledsen över utvecklingen. 

 

Nu dags att fånga dagen, gå promenad med hunden, dricka upp kaffet och bädda rent i sängen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage