Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Sista dagen i Maj. 31/5-2016

31.05.2016 04:46

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp, det är sista dagen i Maj månad, imorgon börjar sommarmånaden ;) Solen är på väg upp, det är redan varmt, åhh vad jag älskar den svenska sommaren, inget kan slå den, med dess ljuva vindar som är varma, kan inte bli annat än glad.

Blev en lång dag i stallet igår, alla körda, byte av hagar igår, dom andra ska få vila lite och bli i ordninggjorda, sliter hårt när hästarna är många och har gått ute länge. Vi ska försöka fixa dom till helgen, när det är V75 på Mantorp, blir en mellandag, då det är helgen efter Elitloppet, luften har liksom pyst ut efter en sådan fantastisk helg.

Vi gjorde lite utstyrsförändring på Mitt hjärta igår, och jag var riktigt nöjd med henne, hon klarade sprutet från hästen framför, så nu är det full fart som gäller nästa gång, premielopp är i annalkande om inte allt för länge ;)

Idag ska jag åka till ett ställe utanför Söderköping och hämta 2 åringar som ska på bete, och sen tillbaka för att hämta 2 av de 3 åringarna vi har på stallet, det är dags för sommarlov för dom ;) Massor av grön gräs, ett gäng nya kompisar, och lyckan är total för dessa hästar. Nu får dom gå ute till september om vädret håller sig och det finns nog med gräs ;)

 
 

Har fortfarande inte landat helt, efter denna härliga helg, min rumpa, som är lila och lite öm, påminner mig hela tiden om helgen. Mrs M var tuff denna gång, ridpiskan kändes, men hon vet hur långt hon kan gå ;) Såg en man, som använde sin piska på sin sub, han var hård, för hård för min smak och kan inte tänka mig att det var något skönt för henne på något sätt. Han slog och slog, tog i så svetten rann, många gånger om. Låg i en soffa och kollade andra omgången dom hade, första var när hon var fastspänd på korset, han var lika obarmhärtig då också. Men såg hennes reaktion efteråt, hennes tomma blick, hennes böjda huvud när han var färdig, hennes motstånd när han skulle hålla om henne, hennes motsträvighet var öppenbar. En sån man vill inte jag ha, jag vill inte få läderhud på min rumpa, föräven jag vill också få något ut av det, jag vill gilla det, jag vill få orgasmer av en session, inte bara smärta. Vistt ska jag ge, men också få. Men att hitta någon är inte lätt, och har slutat söka på det sättet, jag vill ha mer. Kanske jag aldrig hittar den mannen jag söker, ja då får det bli så...

Alla har vi våra kinks, och det accepterar jag fullt ut..

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffet, gå morgonrunda med hunden, fixa frukost åt dottern, sen iväg...

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage