Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Sista dagen i Januari 31/1-16

31.01.2016 09:20

 

Godmorgon Världen!

 

Då har jag och min väninna vaknat upp denna söndag, varsin kaffekopp i handen och säger, oj inatt har vi sovit gott ;) Vi valde en kväll på soffan igår, med 2 filmer med Jason Statham, grrr, vi var slitna, sega och ville eller orkade inte nåt annat ;)

Fredagen tog ut sin rätt ;)

 
 

Och vilken kväll vi fick i fredags ;) Var lite runda under fötterna när vi ringde taxin, på väg till att träffa de andra som väntade på Cromwell House. Vi skulle fira en väninna som fyllde 40 bast. Och det hade kommit vänner från när och fjärran och det är alltid så nice när vi kan sammanstråla så här, nån gång ibland. Fler joinade innan vi alla gick till klubben för vidare festligheter och andra vänner som åkt direkt dit. Och där ser man, även andra vänner man inte sett på länge, mer än på fejjan da, var där också, spontantur med nya som inte varit där ;) Kul att träffa dom igen.. Kvällen var bra, snek till mig en härlig massage med utgång i att jag spruta ner massagebänken igen, hihi ;) 

 
 
 

Invigde båda mina nya klänningar i fredags, och jag gillade båda, även om den vit o svarta var något tajt, allt syntes ju, haha, men den åker på även nästa gång jag ska gå ut och käka ;)

www.gomdajuveler.se

 

Men den jag gilla mest, var den som han Skitstövel nr 1 visade mig, som han ville köpa åt mig, men köpte den själv och tur var väl det, eftersom han är borta igen, knäppgök. Diskuterade hans beteende med en annan man som är en Master och vän till mig. Han sa att det nog berodde på känslor som gjorde att han blivit borta igen, att dom tagit över för mycket, kan det vara så? Då tänker jag, vad är problem med att ha känslor? Även om man är Master/slyna. Kan väl inte bli bättre än så, eller hur?

 
 

Men nu har jag svamlat färdigt för idag ;) Blev lite rörigt kände jag när jag skrev ;) Haha.

 

Mer kaffe till oss..

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage