Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Sakta men säkert. Torsdag 14/4-16

14.04.2016 06:45

 

Godmorgon Världen!

 

Inatt har jag i alla fall fått sova några timmar. Men är trött, sliten och det är jobbigt. 

Vet jag kravlar mig upp, igen. Jag är en överlevare, Jag är stark även om jag just nu är liten, rädd. Att bli lurad, då menar jag grundlurad är nog det värsta. Att släppa efter lite och lite, börja att tro hoppas. Bara för att finna ut, det var bara ett spel, ett farligt spel. Jag vet jag inte förtjänade detta, men åkte på en riktig käftsmäll. 

Jag gick ner för räkning. Nu får jag ta en minut i taget, en timma, 1 dag, 1 vecka, 1 månad eller vad det tar. Jag kommer igen. Starkare. Fast ännu mer försiktig. Nätet är farligt ibland.

Tillät mig själv att svepas med, sög åt mig dom vackra orden, dom lockande löftena, jag trodde, jag hoppades, jag längtade, var så glad, bara för att finna ut, allt var bara ett spel.

En fasad, en läcker fasad men dock bara en fasad. Ett yttre kan aldrig slå ett fint inre. Men det är ju så, man ser det yttre först. Man gillar eller gillar inte, det är där allt startar. Men ett snyggt yttre slår aldrig ett fint inre.

Jag vet jag inte är snygg, men jag är ärlig och seriös och den kombinationen slår den snygga yttre fasaden alla dagar i veckan, 365 dagar i året. Ibland är det yttre bara en fasad. Jag lär mig luras av en läcker fasad, som visade sig bara drev ett spel med mig, ett spel som gjorde jag gick ned för räkning. Aldrig mer!!!

 
 

Undrar bara, varför just jag? Syns det på bilderna att det står lättlurad i pannan? Eller vad är det frågan om? Jag vill inte ha dessa skitstövlar i mitt liv. Den sista förtjänar nu titeln som skitstövel Nr 1. Han som innehade den titeln, han träffa jag, flera gånger, kunde säkert blivit något men det var annat som kom i vägen. Nåt som inte hade med mig att göra. Han lekte också med mig, fast på ett annat sätt men han träffa mig iaf och vi hade det så nice ihop.

 Denna nya nr 1, hade inga planer what so ever att träffa mig, han bara lura mig från dag 1, som för övrigt var för över ett år sen, närmare bestämt 13,5 månad sen. Men så vart han Min Riddare, den där fredagsmorgonen, beskyddande, försvarande, en stötte, det var då jag trilla dit, släppte och började tro. Var väl därför jag gick i hans fälla igen. Säger det en gång till, ett snyggt yttre slår aldrig ett fint inre.

Men jag kommer igen, starkare men försiktigare. Börja aldrig spela ett spel med någon, om du inte vet vad konsekvenserna kan bli!!

 

Jag var dum nog att släppa alla kontakter jag hade. Det var ett stort misstag, men jag lät mig svepas med av ett snyggt yttre, beklagar det. Ibland är man helt enkelt dum, förblindad av ett snyggt yttre som hade ett mindre fint inre.

 
 

Men får börja om igen, sakta sakta. Jag vet Han finns därute någonstans, jag har bara letat på fel ställe. Jag vill hitta Han, Han som jag kan följa blint, släppa kontrollen med, utveckla mig med, steg för steg. Jag vill förverkliga min dröm.

 

Jag har de sista dagarna plöjt igenom 4 st böcker, böcker som handlar om sadism. Dom var råa, inget för mig på så sätt, men dom fick mig att känna att jag vill utveckla mig, tänja på gränserna, med rätt man. Tar lång tid att få förtroende, tillit till någon, inget som händer bara så där. Men jag vet vad jag vill, jag är målmedveten, jag ska dit. Denna gång utan skitstövlar. Jag har helt klart letat på fel ställen. 

Men tillbaka till böckerna. Sadism, vad jobbigt det måste vara, att vara tvungen att göra någon illa fysiskt för att gå igång, för att kunna få tillfredsställelse. Visst får man märken, visst gör det ont det jag håller på med också, men det är inte sadism, inte i ordets rätta bemärkelse iaf. Eller har jag kanske fel där? Att piska någon är ju en slags form för sadism, fast jag tänker inte liksom inte så, om det jag håller på med, det jag vill, men det kanske är det. Måste kolla upp det. Jag är ny, jag är oerfaren, så min tankegång är kanske fel. Hmm.

 

Nu är det dags att masa sig ur soffan, fånga dagen, börja plocka ihop mig själv.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage