Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Saknad!

02.11.2017 06:53Godmorgon Världen!

Var riktigt trött när jag vaknade idag, ville bara vända på mig och somna om,sov ända tills klockan ringde, sällan det händer. 
Men en heldag i stallet väntar, så nu är jag vaken efter några koppar kaffe ;)

Mår ganska bra om dagen, även om jag är sliten och har ont. De nya tabletterna hjälper, tack o lov för det. Men denna väntan på svar från biopsin jag gjorde för ett par veckor sen är jobbig. Men förstår väntan, för vem vill vara patalog? Jobba med att kolla andras vävnad. Glad dom få finns.Saknaden är stor efter våran kära Goliat, men han sover gott där han är nu, slipper att ha ont. Våran minnesvägg efter han börjar ta form, fotografierna på han blev så fina, och idag ska vi hämta ut det stora fotot. Vi har inte bestämt var det ska hänga, vill se det först. Ska aldrig mer ha en hund! Tur vi har katterna, även om dom gör mig galen ibland, med sina hyss ;)Idag ska jag sätta mig upp bakom rumpan på Mitt hjärta, Rowena Crown. Lite ont i magen har jag, hon har haft vilopause efter sin kraftiga halsinfektion, och har inte haft vagn på sig på nästan 4 veckor. Kan bli vad som helst idag. Håller tummarna att hon är någorlunda snäll, har inte samma kraft i min handled längre, om hon nu ligger på. Hoppas bara hon inte slår.
Räcker med den upplevelsen för några veckor sen, med en annan häst. När man känner i tömmarna att nu exploderar hästen snart, det är ingen skön feeling. Nu gick det bra, trots hon slog flera gånger, högt och jag såg hela magen, och bara gjorde allt för att hon inte skulle slå och få ett ben över skalmen eller få tag i tömmen, hade det hänt, så hade jag varit tvungen att slänga mig ur vagnen, och vi hade nog aldrig mer kunnat köra henne, nu får *chefen* köra henne ;)Blir att leta fram Halloweenkläderna idag, ser ut som det blir klubb i helgen ;) Måste ju ha mask och cape ;) Är mer sugen idag, än jag var sist, och det är ju bra ;) 
Och det känns så bra att skitstöveln verkar vara borta, så då kan jag börja leva igen.

Nu dags att runda av, dricka upp kaffet och få på mig stallkläder.

Så ha en bra dag
Den som söker, ska finna

Kram LaMirage