Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

R:I:P GOLIAT 2005-04-10 - 2017-10-13

15.10.2017 09:07


 

Godmorgon Världen!
 

Andra morgonen vi vaknar, och våran hjärtekrossare inte tassar omkring. Herregud så tomt det är efter han. Men vi gjorde det enda riktiga för han när han fick somna in i våran famn på Vakka Djursjukhus i fredags kl 18.45. 

Det som började häromdagen med att han var halt höger bak, gick ändå bra att gå ut med han. Sen när jag skulle ut på fredagsmorgonen var han halt vänster fram, men det var inga problem att gå ut med han. Kollade men hittade ingenting på han. Han var pigg och glad när jag åkte till stallet. 

När jag kom hem på eftermiddagen, ja då kunde han knappt resa sig och använde inte vänster framben, kollade med hittade ingenting på han, men såg han absolut inte mådde bra, låg bara ute i hallen. 

Vi har pratat om att låta han få somna in. Han hade ett par knälar på ryggen och för nån månad sen, fick vi längre inte borsta han, han skrek, så han hade ont. Men vi sa, så länge han äter, kan gå ut, leka lite med katterna, så hade vi ändå förberett oss på denna dag.

 Där har vi nog varit lite själviska, men jag ringde in till Valla djursjukhus och pratade med en veterinär, som helt enkelt sa, kom in på en gång, så får han somna in. Åhh det gjorde och gör fortfarande så ont att vi fick ta detta beslut, men han har haft ett roligt och bra liv, våran älskade Goliat. Som blev 12.5 år och varit hos oss sen han var 7 veckor gammal.


 

Sov gott älskade fantastiska Goliat, du vill bli djupt saknad och tårarna trillar fortfarande.
ÄLSKAR DIG <3

Känner att det är dags att börja skriva igen, men inte idag ;)


Så ha en bra dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage