Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Piercing ;) 16/11-2016

16.11.2016 08:52

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och länge inatt. Lite sliten, mycket som händer nu. 

Var i Linköping igår och fixade mina naglar, blev silver denna gång ;) Och på impuls gick jag och piercade mig i musa, vet inte om jag lägger upp någon bild. Nöjd blev jag iaf, ska byta ut den mot något annat om några veckor, kanske nåt dinglande ;)

Var också och beställde tid för en ny tatuering, ville egentligen fixa till lite färger på den jag har i svanken, men tyckte det var för dyrt, så den får vara, tillsvidare. Har inte helt bestämt mig för var jag ska ha den nya, 2 ställen att välja på, och det blir inte på venusberget haha ;) Håller med piercing.

Väntar fortfarande på besked när soffan kommer, hmm, ska komma denna vecka, sängen till dottern kommer tydligen inte förrens nästa vecka. Dom håller inte leveranstiderna! Var ju pga dom som jag beställde hos dom.

Verkar som om jag ska ut på äventyr fredag-söndag, haha. Vart vet jag inte, ska invänta vidare direktiv. Vi är knäppa båda 2, men dras till varandra ibland. Ska bli nice, vart det nu än bär hän. Nypiercad och nytatuerad, bra kombo, men det finns så mycket annat vi kan hålla på med, så det funkar kanon iaf ;)

 

Nu dags att fånga dagen, mycket att göra här hemma.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage