Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Otrevlig. 7/7-2016

07.07.2016 05:08

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknat upp efter en god natts sömn, fast det var någon som sov vid sidan av mig, som lät lite inatt ;) Gör inget, ett bevis på att någon sover gott i min säng ;)

Härlig dag igår, stallet på morgon och förmiddagen. Blev en körtur med Mitt Hjärta <3 och min Kära väninna åkte med bak den fina rumpan. Och nu är hon av ett få antal i världen, som får den äran att sitta och åka med ;) Tar en repris idag.

Träffade också mina goda vänner från Alingsås, som var på väg till Norrpan. alltid glad att träffa dom. Åkte med till Norrpan för att hämta en bil, hmm en hel del ytrost men funkar bra och duger alldeles utmärkt åt mig, så länga den tar mig dit jag ska, skiter jag i hur den ser ut ;)

Dottern kom hem igår, var gott att se henne igen. Nu kommer vi snart tillbaka till det vanliga haha ;) Men hon åker iväg några dagar till Malmö och jag och min Kära väninna tar oss en roadtripp ;) Kanske kör vägen över Malmö och sen vidare därifrån ;) Solen styr det mesta denna roadtripp ;)

 
 

Att leka med någon's känslor, är aldrig snällt. Och någon har gjort det med mig, och undrar helt stilla, vad har jag gjort? Vet jag inte får några svar, men blir förbannad och ledsen. Tycker det är bättre att vara ilsken en stund, så går det lättare.

 

Funderingar över festen i augusti har det blivit, som det är nu, blir jag hemma. Makan till otrevlig människa är helt på trynet. Att denna person inte fattar varför en hel del inte kommer, men är man inte klar över hur man själv är som person oc mot andra, ja då är det inte lätt att fatta saker och ting. 

Nu har hon vaknat, dags att fånga dagen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage